Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Handmade by Elka

Handmade by Elka

chelll 17:18, 03 paź 2017

Mirko, Sylvana, dziękuję. To prawda, czułam się dobrze przed kamerą. Tylko pierwsze pytanie mnie zaskoczyło, bo ustalenia były inne, a potem już widziałyście... Ogród kocham, ale w mojej ocenie na żywo, mówiąc nieskromnie, wypada korzystniej. No i oczywiście jeszcze wiele w nim pracy, choć już kilka miejsc skończonych. Pozdrawiam!
dominika_ 05:36, 04 paź 2017

No a ja oczywiście, jak zawsze przegapiłem. Teraz muszę co najmniej czekać 8 godzin by móc sobie obejrzeć. Ach już nie mogę się doczekać pozdrawiam Elu miłego dnia.
chelll 11:08, 24 gru 2017

Kochani, z okazji świat Bożego Narodzenia życzę wszystkim , by kwitły nam nie tylko ogrody, ale serca i głowy również. Bądźmy zieloni na przekór wszystkiemu
Wendy79 13:11, 27 gru 2017

Ale historia... Przeglądałam wątek Gardenia 2017 i kiedy zobaczyłam Twoją twarz, myślę sobie: kurczę, skąd ja ją kojarzę? Muszę wejść na wątek... Po pierwszych obejrzanych zdjęciach:Eureka!!! To dziewczyna z "Rok w ogrodzie ekstra"!!!
Widziałam ten odcinek kilka razy, bo tak mi się podobał Super, że znalazłam Twój wątek!
Pszczelarnia 13:44, 27 gru 2017

chelll napisał(a)
Już miżna zobaczgc. Wpisz, priszę, w google vod rok w ogridxie extra. odcinek dxidiejsxy. Milego igladania

Ojej, ale niespodzianka! Chętnie obejrzę. Bo ogród piękny.
chelll 11:02, 30 gru 2017

Dzisiaj pierwszy raz słońce od tygodni, koniec ery ciemności! Najgorszy czas za mną, wiosna tuż, tuż... Co w moim ogrodzie? Pierwsza wizyta od trzech miesięcy

U mnie znowu kwitnie, ciemierniki zaczęły ...

chelll 23:51, 23 sty 2018

U nas zima Dzisiaj nauczyłam się jeździć na nartach A ogród zimą wygląda tak ...

Wendy79 10:24, 24 sty 2018

U nas zima już w odwrocie, ma przyjść ocieplenie. Mój Maciek mówi, że jeszcze miesiąc do wiosny, a to zleci
Nawet ogród zimowy fajny, szczególnie w promieniach słonecznych. Cudownie masz wybarwione derenie. Co to za odmiana? Przycinasz je, żeby miały nowe pędy?
chelll 17:30, 25 sty 2018

Wendy79 napisał(a)
U nas zima już w odwrocie, ma przyjść ocieplenie. Mój Maciek mówi, że jeszcze miesiąc do wiosny, a to zleci
Nawet ogród zimowy fajny, szczególnie w promieniach słonecznych. Cudownie masz wybarwione derenie. Co to za odmiana? Przycinasz je, żeby miały nowe pędy?

Wendy, mam nadzieję na jeszcze miesiąc laby w związku z zimą, więc ta wiosna niechaj tak się nie spieszy Chciałabym choć trochę ogarnąć ogród, bo potem urwanie kapelusza, trzeba wszystko jednocześnie robić.
Derenie ładne, to wariegata, ta miały na metce. tnę je co roku na 20 cm nad ziemią. Ubiegłej wiosny już myślałam, że nie odbiją, a tu proszę... Nie do zajechania rośliny! Polecam!
Gruszka_na_w... 17:38, 25 sty 2018

Napatrzyłam się na zimowy ogród, bo we własnym zimy w tym roku nie miałam. Na Dolnym Śląsku wszystkie symptomy przedwiośnia mamy.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies