Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 22:17, 14 wrz 2015

iwka napisał(a)
też się czailam na to połączenie różu i pomarańczu, ale jakoś mi przeszło. Teraz tak patrzę i znowu mi się podoba

Ha, ha ja miałam tak samo i jak dzisiaj zobaczyłam, że jeszcze są, to nie było innej opcji One przecież czekały od zeszłego tygodnia na mnie
Warmia 22:20, 14 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Szał cebulkowy widzę trwa

Jejku, ja mam nadzieję, że to już były ostatnie zakupy cebulowe.
MirellaB 18:30, 15 wrz 2015

Cebulowe muszą być
Anda 18:45, 15 wrz 2015

Warmia napisał(a)
Poległam i uległam w temacie cebul. Miałam już nie kupować, a tu proszę

Wspomnę jeszcze tylko, że ruszyły prace przy planowanej rabacie. Co prawda na razie zostały tylko przesunięte schody w miejsce docelowe, ale to już coś. W tygodniu pewnie przyjadą roślinki. W weekend pewnie będziemy działać.

Fajne zakupy. Na wiosne bedzie co ogladac. I wreszcie mozesz zaczac zmieniac Twoja rabatke. Trzymam kciuki, zeby wszystko super szlo

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anusia 18:59, 15 wrz 2015

Warmia napisał(a)

Na pierwszym zdjęciu to te bidne żurawki, które dzieliłam na wiosnę. Były wtedy takie malutki, że je ledwo było widać nad ziemią, a teraz to już pokaźne kępki. Są chyba najładniejsze ze wszystkich żurawek jakie mam.

A ja myślałam, że te żurawki jeszcze z zeszłego sezonu.
Oprócz krokusów z cebulowych raczej już nic nie dokupuję. Musi wystarczyć to co jest.
Warmia 21:17, 15 wrz 2015

Anusia napisał(a)

A ja myślałam, że te żurawki jeszcze z zeszłego sezonu.
Oprócz krokusów z cebulowych raczej już nic nie dokupuję. Musi wystarczyć to co jest.

Ja tak mówiłam w zeszłym tygodniu. A wczoraj pojechałam tylko po zwykłe zakupy do L i co? i wyszałam z cebulkami Chyba przestanę tam jeździć, bo znowu coś wyniosę.

A żurawki dzieliłam w tym roku i te najlepiej sobie poradziły. Chyba to miejsce im odpowiada.
Warmia 21:21, 15 wrz 2015

Anda napisał(a)

Fajne zakupy. Na wiosne bedzie co ogladac. I wreszcie mozesz zaczac zmieniac Twoja rabatke. Trzymam kciuki, zeby wszystko super szlo

Mam nadzieję Ewcia, że będzie co oglądać
amelia_b 21:21, 15 wrz 2015

Warmia napisał(a)

Ja tak mówiłam w zeszłym tygodniu. A wczoraj pojechałam tylko po zwykłe zakupy do L i co? i wyszałam z cebulkami Chyba przestanę tam jeździć, bo znowu coś wyniosę.

A żurawki dzieliłam w tym roku i te njlepiej sobie poradziły. Chyba to miejsce im odpowiada.

mi ostatnio tez coś do koszyka nie chcący wpada nie za dużo tak 2, 3 opakowania, i już mi się spora siateczka uzbierałau mnie cebulowe pierwszy sezon a i tak już z 70 szt mam
Warmia 21:28, 15 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

mi ostatnio tez coś do koszyka nie chcący wpada nie za dużo tak 2, 3 opakowania, i już mi się spora siateczka uzbierałau mnie cebulowe pierwszy sezon a i tak już z 70 szt mam

Hi, hi, ja już mam stracha przed następnym wypadem do L , bo a nuż coś niechcący przywiozę.
amelia_b 21:31, 15 wrz 2015

Warmia napisał(a)

Hi, hi, ja już mam stracha przed następnym wypadem do L , bo a nuż coś niechcący przywiozę.

ja L mam daleko to tam mnie raczej nie zaniesie jedynie lokalnie, ale i tu coś można znaleźć