Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 22:52, 30 cze 2015

Gardener27 napisał(a)
Bajeczne zdjęcia ... tak lubię Kompozycje w donicach na tarasie pięknie wyglądają Moje ostróżki już kończą kwitnienie a Twoje dopiero zaczynają spektakl Ciekaw jestem liatr bo to nowość u mnie w tym roku Nie wiedziałem że robią się z nich takie dorodne kępy Mam nadzieję że u mnie jutro też będzie tak słonecznie jak u Ciebie

Dzięki wielkie za pochwały. Szałwia w donicy tak się rozrosła, że troszkę zakrzyczała surfinię, ale cóż w przyszłym roku już będę wiedziała, że ta szałwia też rośnie jak głupia Czekam tylko aż zakwitnie.

U nas dzisiaj już całkiem nieźle słoneczko przygrzało Córka ze swoją koleżanką otworzyły sezon basenowy Pierwsze szaleństwa w wodzie zaliczone. Wysyłam do Ciebie słoneczko i buziaki
Warmia 22:55, 30 cze 2015

Mysza napisał(a)
Marta ile kwiatów u Ciebie kwitnie
Ładnie masz
Buziaczki.

Hej Gosiu, faktycznie trochę tego jest Lubię te wszystkie roślinki jak tak zaczynają się popisywać. Niedługo budleje będą szaleć. Porosły w tym roku do nieba. Potrzebna mi będzie drabina, żeby poprzycinać kwiatostany
GorAna 22:56, 30 cze 2015

Warmia napisał(a)

Lubię takie klimaty, a lilia mnie po prostu oczarowała.....cudna jest
pozdrawiam
Warmia 23:01, 30 cze 2015

GorAna napisał(a)

Lubię takie klimaty, a lilia mnie po prostu oczarowała.....cudna jest
pozdrawiam

Witam i zapraszam częściej Tę lilię mam pierwszy raz. Nawet nie wiem jak się nazywa, ale fakt jest cudna (powiem nieskromnie)
sylwia_slomc... 00:04, 01 lip 2015

Lilia przepiękna, też takiej jeszcze nie widziałam.
MirellaB 15:38, 05 lip 2015

Martuś macham do Ciebie
Warmia 23:14, 05 lip 2015

MirellaB napisał(a)
Martuś macham do Ciebie

Mirellko dziękuję że pamiętasz o mnie Przesyłam buziaki Tobie i Kubusiowi. Odezwę się jak wszystko wróci do normy.
Kapibara 13:16, 08 lip 2015

Witam, przbyłam zwabiona opisem wątku, bo sama kiedyś byłam w szczerym polu, więc znajome klimaty
Ładnie sobie poczynasz w swoim ogrodzie, jest kolorowo i bylinowo, tak jak lubię. Dodatki też moje klimaty, balia i ceramiczny dzban na kiszonki / ? / super, a legowisko i trejaż! Emuś zdolniacha

Poczytałam, że masz problem z przeciągami. Proponuje jednak posadzić żywopłot, nawet taki malutki ze szmaragdów, będzie sobie powoli rósł, a z czasem da zasłonę od wiatru, mrozu i być może ciekawskich oczu. Ja teraz żałuję, że nie obsadziłam ogrodu thujami / tak po warszawsku, trochę w negatywnym znaczeniu /, chciałam mieć zapożyczony krajobraz, a teraz cierpię, jak sąsiad raz w tygodniu opryski na jabłonie robi, mroźne wiatry załatwiły mi szpaler cyprysików, bo nie wiedziałam, że delikatne, itd.

Ale się rozpisałam Melepeta cudny, też mam futra dwa. Był jeszcze rudy kompostownik ale wyprowadził się do sąsiadów

Będę zaglądać, pozdrawiam
Anusia 13:50, 08 lip 2015

Matta gdzie jesteś
Agatek 20:06, 08 lip 2015

Martuś daj zdjęcia po deszczach pewnie wszystko odżywa