A co stoi na przeszkodzie? Dla chcącego nie ma nic trudnego. Ja w sobotę już zrobiłem pierwsze szlify tego układu i jestem jeszcze bardziej zmotywowany do tego, aby przynajmniej w połowie dorównać mistrzowi.
To kiedy Martuś wchodzisz na parkiet?
W piątek idę na imprezkę z pracy, mus poćwiczyć
ja jutro mam pracową imprezę chyba za późno na ćwiczenia dobrze, że chociaż na zumbę chodzę
Hej Martuś, jak zdrówko u Ciebie? U mnie dzisiaj musiało być lepiej, bo do jednak trzeba było iść do pracy Co to za taniec, o którym piszecie? Link od Waldka mi się nie otwiera, bo nie ma licencji na Niemcy.
Marta jak w najbliższym czasie nie dostanę kosmosów w ogrodniczych to będę kupowała przez internet, 5,50 za kłącze, wysyłka po 1 kwietnia. Jesteś zainteresowana?
Taniec, taniec rozmarzyłam się bardzo Kiedyś tańczyłam i to dużo. Niestety po poważnej kontuzji kolan musiałam odpuścić Teraz nawet na żadne zabawy nie chodzę, żeby przykro mi nie było Nawet ładnych butów na koreczku bym nie mogła ubrać Marta baw się dobrze i szalej do białego rana
Ewcia na stronie 317 wklejałam dwa inne linki do tego tańca. Spróbuj może te się otworzą. A jak nie to wpisz w youtube - kizomba - to nazwa tego tańca
Czytam że na pląsy karnawałowe się wybierasz super