Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

waldek727 23:13, 24 sty 2016

Warmia napisał(a)

Już tak dawno nie byłam popląsać, że aż mnie nosi.

To kiedy Martuś wchodzisz na parkiet?
AnnaCh 23:20, 24 sty 2016

W piątek idę na imprezkę z pracy, mus poćwiczyć
Agatek 10:18, 25 sty 2016

ja jutro mam pracową imprezę chyba za późno na ćwiczenia
dobrze, że chociaż na zumbę chodzę
Anda 11:33, 25 sty 2016

Hej Martuś, jak zdrówko u Ciebie? U mnie dzisiaj musiało być lepiej, bo do jednak trzeba było iść do pracy

Co to za taniec, o którym piszecie? Link od Waldka mi się nie otwiera, bo nie ma licencji na Niemcy.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
MirellaB 14:08, 25 sty 2016

Marta jak w najbliższym czasie nie dostanę kosmosów w ogrodniczych to będę kupowała przez internet, 5,50 za kłącze, wysyłka po 1 kwietnia. Jesteś zainteresowana?
waldek727 14:23, 25 sty 2016

Anda napisał(a)
Hej Martuś, jak zdrówko u Ciebie? U mnie dzisiaj musiało być lepiej, bo do jednak trzeba było iść do pracy

Co to za taniec, o którym piszecie? Link od Waldka mi się nie otwiera, bo nie ma licencji na Niemcy.

Trudno to Ewuniu określić. Ja to odbieram niczym delikatne tango z elementami bachaty, a więc bachatango.
Spróbuj wpisać to: Francis Goya - Daddy's Bolero (HQ)
MirellaB 14:43, 25 sty 2016

Taniec, taniec rozmarzyłam się bardzo
Kiedyś tańczyłam i to dużo. Niestety po poważnej kontuzji kolan musiałam odpuścić Teraz nawet na żadne zabawy nie chodzę, żeby przykro mi nie było Nawet ładnych butów na koreczku bym nie mogła ubrać

Marta baw się dobrze i szalej do białego rana
Makao_J 17:17, 25 sty 2016

Anda napisał(a)

Ewcia na stronie 317 wklejałam dwa inne linki do tego tańca. Spróbuj może te się otworzą. A jak nie to wpisz w youtube - kizomba - to nazwa tego tańca
Warmia 17:28, 25 sty 2016

katel napisał(a)
Ale zarażacie tym tańczeniem w sobotę mam imprezę to chyba trzeba i tańce zorganizować.

W końcu to jeszcze karnawał
Anda 17:28, 25 sty 2016

Aniu, dzięki, obejrzałam Gorące rytmy i niezłą kontrolę nad ciałem trzeba mieć.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies