Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Makao_J 11:08, 03 lut 2016

Agatek napisał(a)

Mi taka mała, bez bajerów potrzebna
mamy trochę drewna po wycince sosen, i szkoda mi je wyrzucić, zrobię z M taką drewutnię.
Teraz ułożyliśmy drewno w takim dużym koszu, na jesieni padało, wszystko namokło, przykryliśmy folią, ale za szczelnie i to drewno za bardzo nie miało jak odparować

Na gardenię chciałam jechać, ale dopiero teraz uświadomiłam sobie, że to chyba ze 300 km ... dalekoooo

No to tyle co i ja też blisko 300 km i dlatego mam mieszane uczucia. Chciałabym ale mam wątpliwości. Gdyby było bliżej o połowę na pewno tak ale teraz nie wiem.

Jak dziewczyny spod Poznania przyjadą w tym roku na zjazd do Szmitów to ja pojadę na Gardenię ze rok hihi One dłużej są na forum. więc będę się od nich uczyć.
Warmia 11:17, 03 lut 2016

Agatko i Aniu, nic na siłę. Jeżeli uważacie, że to za daleko, to rozumiem. Może jeszcze będzie okazja do wspólnego spotkania. Ja nadal zapraszam do siebie.
amelia_b 11:18, 03 lut 2016

Warmia napisał(a)
Agatko i Aniu, nic na siłę. Jeżeli uważacie, że to za daleko, to rozumiem. Może jeszcze będzie okazja do wspólnego spotkania. Ja nadal zapraszam do siebie.
no ja to mam daleko
AsiaK_Z 11:22, 03 lut 2016

Makao_J napisał(a)

No to tyle co i ja też blisko 300 km i dlatego mam mieszane uczucia. Chciałabym ale mam wątpliwości. Gdyby było bliżej o połowę na pewno tak ale teraz nie wiem.

Jak dziewczyny spod Poznania przyjadą w tym roku na zjazd do Szmitów to ja pojadę na Gardenię ze rok hihi One dłużej są na forum. więc będę się od nich uczyć.

Zabrzmiało jak szantażyk
A na serio gdybym miała 300 km to też bym się mocno zastanawiała, ale... dla chcącego ..... Najprościej było by się chyba spotkać w Łodzi? Tak mniej więcej jest w samym środku

Miłego dnia
Warmia 11:36, 03 lut 2016

amelia_b napisał(a)
no ja to mam daleko

A miałaś zamiar przyjechać?
Makao_J 11:36, 03 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Zabrzmiało jak szantażyk
A na serio gdybym miała 300 km to też bym się mocno zastanawiała, ale... dla chcącego ..... Najprościej było by się chyba spotkać w Łodzi? Tak mniej więcej jest w samym środku

Miłego dnia

Pewnie że szantażyk, hihi. Bo jak się w końcu nie ruszymy to będziemy spotykać się tylko tu. Ja do Łodzi też mam ponad 200
Warmia 11:38, 03 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Zabrzmiało jak szantażyk

Miłego dnia

Hi, hi taki tyci szantażyk, ale co tam Asik, kiedyś pojedziemy razem
AnnaCh 11:38, 03 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Najprościej było by się chyba spotkać w Łodzi? Tak mniej więcej jest w samym środku Miłego dnia
W samym środk, to jest Piotrków I kilka dróg się krzyżuje, ta z Lublina, z Warszawy, ze Śląska, S8 do Wrocławia, zPoznaniem gorzej...
Makao_J 11:39, 03 lut 2016

Żartuję. Kiedyś się wyrwę do Was na pewno. Jeszcze nie postawiłam kreski na Gardenii więc - wszystko może się zdarzyć.
AsiaK_Z 11:41, 03 lut 2016

Makao_J napisał(a)

Pewnie że szantażyk, hihi. Bo jak się w końcu nie ruszymy to będziemy spotykać się tylko tu. Ja do Łodzi też mam ponad 200

Z Poznania też dobre 200 km