Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 22:35, 21 lip 2015

AnnaCh napisał(a)
Ale masz piękny i kolorowy warzywnik Po prostu uroczy.

Dziękuję bardzo. Mi też się bardzo podoba. Muszę go przenieść w inne miejsce, ale jego wygląd się nie zmieni. Lubię warzywa pomieszane z kwiatami.
basia3 13:41, 22 lip 2015

ja też nie panuję nad warzywnikiem, wszystko się wylewa nie sadziłam że takie wielkie urośnie
Jana 16:36, 22 lip 2015

Bardzo ladny ogrod
Jana 16:39, 22 lip 2015

Piekne lwie paszcze a mi nigdy jeszcze wysiana nie wzeszla dlatego podziwiam tym bardziej chyba ogrodnictwo masz w genach
Warmia 16:46, 22 lip 2015

Jana napisał(a)
Piekne lwie paszcze a mi nigdy jeszcze wysiana nie wzeszla dlatego podziwiam tym bardziej chyba ogrodnictwo masz w genach

Hi, hi dziękuję Może coś w tym jest, mojej babci to nawet kij od miotły zakwitnie
rzulieta 16:51, 22 lip 2015

Warmia napisał(a)

Hi, hi dziękuję Może coś w tym jest, mojej babci to nawet kij od miotły zakwitnie

ale w tym coś na prawdę jest. Mi każdy badyl w ziemi kwitnie Nie mówię że to moja zasługa chyba ziemie mamy dobrą
Teściowa mi powiedziała że ogródek nie powinien się nazywać Ogródkiem Niny ale badylowem
Warmia 17:01, 22 lip 2015

rzulieta napisał(a)

ale w tym coś na prawdę jest. Mi każdy badyl w ziemi kwitnie Nie mówię że to moja zasługa chyba ziemie mamy dobrą
Teściowa mi powiedziała że ogródek nie powinien się nazywać Ogródkiem Niny ale badylowem

Nie bez powodu kiedyś ci co kwiaty hodowali i je sprzedawali, nazywali się badylarzami
Warmia 20:18, 22 lip 2015

W Chacie Polskiej kupiłam jakąś trawkę, sztuk pięć, po 3,49 jedna. I dopiero jak do domu dojechałam to się zaczęłam zastanawiać, czy ja aby napewno mam pokolei w głowie. Przecież ona może nie zimować, mamy koniec lipca i czy w takim razie był sens kupowania jej? Tu pytanie do Was znawcy od traw, cóż to ja zakupiłam będąc w amoku jakimś?

AnnaCh 21:33, 22 lip 2015

Ja nie pomogę, ale ładna
Warmia 21:45, 22 lip 2015

AnnaCh napisał(a)
Ja nie pomogę, ale ładna

Mnie też się spodobała i to wszystko przez ogrodowisko. Wcześniej miałam tylko jedną rozplenicę. Jesienią kupiłam drugą. Jakoś szału ni ma ale dzisiaj jak je zobaczyłam, to jakby mnie zaćmiło. Jedyne co mi chodziło po głowie to: NIE BRAĆ JEDNEJ !! Były jeszcze jeżówki, ale obok stał mój M Chyba pojadę po nie jutro