Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

MirellaB 04:03, 23 lip 2015

Martuś jak u Ciebie po nawałnicy?
u mnie ok. Straty Kubusia ponton przebity
Warmia 04:09, 23 lip 2015

Byłam przed chwilką u Ciebie. U nas wszystko ok. Trochę mi doniczki powywalało i oczywiście oleander leżał, ale to nie straty. Dobrze, Mirellko, że u Was tylko tyle. Szkoda oczywiście, ale lepsze to niż gdyby nie daj Boże dach miał polecieć. U mnie dachówki podnosiło. Mariusz musi je jutro poprawić. Właściwie to dzisiaj
Agatek 10:05, 23 lip 2015

Trawka śliczna ja też na ogrodowisku zakochałam się w trawkach, jednak na razie skutecznie opieram się kupowaniu no poza stipą i jedną rozplenicą, najpierw przygotuję teren a w przyszłym roku będę dosadzać
Warmia 10:16, 23 lip 2015

Agatek napisał(a)
Trawka śliczna ja też na ogrodowisku zakochałam się w trawkach, jednak na razie skutecznie opieram się kupowaniu no poza stipą i jedną rozplenicą, najpierw przygotuję teren a w przyszłym roku będę dosadzać

To było jak impuls coś mi mówiło, że nie mogę ich tam zostawić
MirellaB 10:19, 23 lip 2015

Martuś jedziesz po rośliny czy odpuszczasz?
dominika_ 11:22, 23 lip 2015

Mnie też w szkółkach zawsze coś mówi, że nie mogę wyjść z pustymi rękami, choć opieram się jak tylko mogę
Makao_J 13:22, 23 lip 2015

Chciałam się przywitać więc witam. I od razu się włączam do pogadanki o uzależnieniu roślinami. To jak nałóg papierosowy. Ja jeżeli dnia nie zacznę od kupienia jakiejś choć mini roślinki to chodzę jak opętana. Niektórzy kupują ciuchy czy biżuterię a u mnie jak mam zły humor to M mówi " jedź do ogrodniczego i sobie coś kup" hihi.
Ale kocham to i dlatego nawiedzam ogrodowisko.
Martusia wiesz po tytule wątku myślałam że Ty naprawdę jesteś w polu a tu niespodzianka. Ogród masz całkiem całkiem. To przez Ciebie kupiłam sobie łubin i będę rozsiewać. Dzięki.
Warmia 14:44, 23 lip 2015

Makao_J napisał(a)
Chciałam się przywitać więc witam. I od razu się włączam do pogadanki o uzależnieniu roślinami. To jak nałóg papierosowy. Ja jeżeli dnia nie zacznę od kupienia jakiejś choć mini roślinki to chodzę jak opętana. Niektórzy kupują ciuchy czy biżuterię a u mnie jak mam zły humor to M mówi " jedź do ogrodniczego i sobie coś kup" hihi.
Ale kocham to i dlatego nawiedzam ogrodowisko.
Martusia wiesz po tytule wątku myślałam że Ty naprawdę jesteś w polu a tu niespodzianka. Ogród masz całkiem całkiem. To przez Ciebie kupiłam sobie łubin i będę rozsiewać. Dzięki.

Witam Cię ogrodowiskowo My tu chyba wszyscy jesteśmy tak ześwirowani na punkcie roślin.
Cieszę się, że ten mój ogród jest całkiem, całkiem , ale pod wpływem forum widzę ile błędów popełniłam i ile pracy mnie czeka, żeby podobał mi się cały.
A łubin to fajna roślinka i ostatnio wraca do łask. Nawet nie wiedziałam, że kogoś zainspirowałam.
Makao_J 15:06, 23 lip 2015

Powiedz mi tylko czy zbierałaś już nasiona od łubinu albo może sam się rozsiewa? Bo jeszcze nie wiem jak ten temat ugryźć.
MirellaB 15:21, 23 lip 2015

Martuś, a pokaż swoje budleje, takie masz piękne