Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 20:40, 12 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Ja się dziś zastanawiałam czy ciąć rozplenice czy nie i w końcu nic z nimi nie zrobiłam,nawet nie wiem jak się za nie zabrać

Ja się nie zastanawiałam i ciachnęłam. Jedną muszę podzielić i zastanawiam się kiedy to zrobić.
Warmia 20:42, 12 mar 2016

Rumianka napisał(a)
Ja podziałałam w ogrodzie wczoraj i dzisiaj...oj te moje zakwasy...ale radość większa...czas rozruszać moje stare kościczki...

Oj tam, oj tam, chyba aż tak się nie zastały
Warmia 20:45, 12 mar 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Dziewczyny, sezon dopiero przed nami. Trochę potrenujemy i oblecimy nasze "zielone" w jeden dzień

Marti, pochwal się tortem. Może zamówię u Ciebie na komunię

Macham

Jeżu kolczasty, ja nigdy w życiu tortu nie piekłam, ale wiem, która cukiernia robi genialne torty. Jakby co pochwalę się gdzie.
Warmia 20:46, 12 mar 2016

Anda napisał(a)

O, to mnie zaciekawiłaś Chodzi o jakieś byliny czy róże?

Wsio razem
Anda 20:47, 12 mar 2016

Warmia napisał(a)

Jeżu kolczasty, ja nigdy w życiu tortu nie piekłam, ale wiem, która cukiernia robi genialne torty. Jakby co pochwalę się gdzie.

Hehe
U moich rodziców zawsze w Słodkim Kąciku kupuję torty W tym roku też tam polecę zaraz po przyjeździe.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 20:47, 12 mar 2016

Makao_J napisał(a)
Martuś macham i pozdrawiam

Cześć Aniu Czytałam, że chodzisz niewyspana przez matematykę. Moja córka też poległa na skali. To chyba jakaś plaga.
Anda 20:47, 12 mar 2016

Warmia napisał(a)

Wsio razem

Super
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 20:50, 12 mar 2016

Anda napisał(a)

Hehe
U moich rodziców zawsze w Słodkim Kąciku kupuję torty W tym roku też tam polecę zaraz po przyjeździe.

Uwielbiam torty, ale nie piec tylko jeść. Zawsze zamawiam w "Magdalence". Pyszności. Komunijny był genialny.
Warmia 20:52, 12 mar 2016

Anda napisał(a)

Super

Trochę się obawiam, że nam czasu nie wystarczy
Anda 20:54, 12 mar 2016

Warmia napisał(a)

Trochę się obawiam, że nam czasu nie wystarczy

Będziemy szybko mówić
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies