Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Anda 21:55, 01 kwi 2016

Warmia napisał(a)

Do zestawu było jeszcze mleko i masło

I śniadanko do łóżka?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 21:57, 01 kwi 2016

Anda napisał(a)

I śniadanko do łóżka?

O, byłoby fajnie
AsiaK_Z 22:12, 01 kwi 2016

Warmia napisał(a)

Pozwolisz, że już nie będę mu gratulować po raz kolejny, bo mu sodówa uderzy do głowy.

Nie nie, nie przeginaj bo obrośnie w piórka i co wtedy?
8zl to super cena. Dziś moja teściowa w Janinie wynalazła jabłonki za 15 zł. Nie kupiła, może jutro sie skusi, jak jeszcze będą
Warmia 22:20, 01 kwi 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Nie nie, nie przeginaj bo obrośnie w piórka i co wtedy?
8zl to super cena. Dziś moja teściowa w Janinie wynalazła jabłonki za 15 zł. Nie kupiła, może jutro sie skusi, jak jeszcze będą

W Leclerku podobno były krzewy owocowe po kilka zł. A w Lidlu rododendrony po 30 zł.
AsiaK_Z 22:28, 01 kwi 2016

Łoooo, to cena całkiem całkiem
Warmia 22:30, 01 kwi 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Łoooo, to cena całkiem całkiem

Żal nie brać. Oczywiście jak ktoś potrzebuje.
Rumianka 18:28, 04 kwi 2016

Fajne zestawy tam u Was serwują...chleb i piwonie...Twój e3M jak nic, zarażony ogrodowiskowym wirusem...U nas w zestawie było podobnie...mleko i brateczki i też eMa zakup...Brateczunie były takie maciupkie, że najlepiej było oglądać je pod lupą...ale wystarczyło parę cieplejszych dni, a brateczki zamieniają się w bratki i nawet już zakwitają...
Anda 20:13, 04 kwi 2016

Hej, jak tam? Zyjesz? Wszystko jeszcze boli po pracach ogrodowych czy już lepiej?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 20:20, 04 kwi 2016

Rumianka napisał(a)
Fajne zestawy tam u Was serwują...chleb i piwonie...Twój e3M jak nic, zarażony ogrodowiskowym wirusem...U nas w zestawie było podobnie...mleko i brateczki i też eMa zakup...Brateczunie były takie maciupkie, że najlepiej było oglądać je pod lupą...ale wystarczyło parę cieplejszych dni, a brateczki zamieniają się w bratki i nawet już zakwitają...

Oj tam, malutkie, ale jak się rozrosną to to będą pikne.
Warmia 20:25, 04 kwi 2016

Anda napisał(a)
Hej, jak tam? Zyjesz? Wszystko jeszcze boli po pracach ogrodowych czy już lepiej?

Żyję, żyję. Tyle przysiadów i skłonów ile zrobiłam w weekend, to przez kilka lat na wf-ie w szkole tyle nie zrobiłam