Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Makao_J 21:57, 29 mar 2016

Pozdrowienia zostawiam
Anda 22:01, 29 mar 2016

Warmia napisał(a)

Ogrodowo? Róży niestety nie przesadzę teraz, bo już ruszyła. Poczekam do jesieni. Muszę w weekend przesadzić budleje, posprzątać na rabatach i przesadzić clematisy, które rosną przy domku Hani. Tyle na razie, ale podejrzewam, że coś jeszcze wyjdzie w praniu.

Wiesz z ta róża to może i dobrze, bo może się Ci jeszcze jakaś róża latem przytrafi. Fajnie, ze się sezon zaczyna a w weekend będzie ładna pogoda, to taka praca trochę przyjemności sprawi Głowa się trochę przewietrzy i łatwiej będzie znieść kolejny pracowity tydzień
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 22:05, 29 mar 2016

Makao_J napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam

Też pozdrówka ślę
Warmia 22:10, 29 mar 2016

Anda napisał(a)

Wiesz z ta róża to może i dobrze, bo może się Ci jeszcze jakaś róża latem przytrafi. Fajnie, ze się sezon zaczyna a w weekend będzie ładna pogoda, to taka praca trochę przyjemności sprawi Głowa się trochę przewietrzy i łatwiej będzie znieść kolejny pracowity tydzień

Tak ja wiem, miejsca mam dużo i może kiedyś zaprojektujesz mi jakąś różankę, ale musisz przyjechać do mnie, żebyśmy to porządnie obgadały i zaplanowały.
Shemsi 22:56, 29 mar 2016

Byłam, podglądałam. Jeśli dobrze zrozumiałam, czytając jednym okiem z doskoku przy dzieciakach, to ja też jestem na środku i zapraszam
Agatek 08:16, 30 mar 2016

Ja też wreszcie popracuję w ogrodzie
oby pogoda na weekend była
Anda 11:46, 01 kwi 2016

Hej Marti, jutro wybywam do ogrodu i jak cos podzialam to pokaze Sniezyce mi zakwitly ale jeszcze fotek nie porobilam.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasya 18:03, 01 kwi 2016

Warmia napisał(a)
Święta, Święta i po. Mój zając w tym roku był bardzo hojny. Przyniósł mi szczególnego gościa. Odwiedziła mnie dzisiaj Ewcia (Anda). To było przemiłe spotkanie, tylko niestety za krótkie.

A oto i my we własnej osobie.

pozdrawiam was serdecznie
Basilikum 18:34, 01 kwi 2016

Warmia napisał(a)

Spotkanie faktycznie super, a zdjęcie robił M pod czujnym okiem Ewy. Obie starałyśmy się wyjść jak najlepiej.

to sie Wam udalo super wygladacie
Warmia 20:02, 01 kwi 2016

Shemsi napisał(a)
Byłam, podglądałam. Jeśli dobrze zrozumiałam, czytając jednym okiem z doskoku przy dzieciakach, to ja też jestem na środku i zapraszam

Dziękuję za zaproszenie. Mam nadzieję, że będzie okazja z niego skorzystać.