Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 23:00, 25 cze 2016

amelia_b napisał(a)
Marciu przyszłam na porcję pięknych świeżych zdjęć z Twojego ogrodu edit są

A ja byłam u Ciebie na pięknych zdjęciach
Warmia 23:02, 25 cze 2016

amelia_b 23:08, 25 cze 2016

Warmia napisał(a)

A ja byłam u Ciebie na pięknych zdjęciach
Moje przy twoich to paskudy siedzę sobie na tarasie,córka sąsiadow robi imprezę, wśród drzew ma rozwieszone girlandy kule, normalnie bajka,jak to cudownie wygląda nie mogę się normalnie na patrzeć
Gruszka_na_w... 23:11, 25 cze 2016

Piękne kwiecie Dobrze, że się tak pięknie uzupełniacie z EMkiem. Oby ten daszek dało się szybko zrobić. Powodzenia
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Warmia 23:13, 25 cze 2016

amelia_b napisał(a)
Moje przy twoich to paskudy siedzę sobie na tarasie,córka sąsiadow robi imprezę, wśród drzew ma rozwieszone girlandy kule, normalnie bajka,jak to cudownie wygląda nie mogę się normalnie na patrzeć

To faktycznie musi być niesamowity widok. Takie lampiony robią rewelacyjny klimat.
A nie padało u Was dzisiaj? U mnie była burza i znowu porządnie wiało.
Warmia 23:16, 25 cze 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Piękne kwiecie Dobrze, że się tak pięknie uzupełniacie z EMkiem. Oby ten daszek dało się szybko zrobić. Powodzenia

Mam taką nadzieję, bo w te upały przez to nasze 3 metrowe okno wpada tyle słońca, że w domu robi się sauna. Zadaszenie da trochę wytchnienia od słońca.
amelia_b 23:21, 25 cze 2016

Warmia napisał(a)

To faktycznie musi być niesamowity widok. Takie lampiony robią rewelacyjny klimat.
A nie padało u Was dzisiaj? U mnie była burza i znowu porządnie wiało.
wiało to i u nas tak że trzy razy suszarkę z praniem po tarasie ganiałam, deszczu nie było,niebo czyste,gwiazdy widać chyba że coś w nocy naciągnie chętnie bym tam z nimi pod tymi drzewami posiedziała żeby się gapić na te girlandy
Makusia 23:24, 25 cze 2016

Co z tym deszczem, że środkowa Polskę omija?
Moje duże brzozy schna normalnie z braku wody.
Warmia 23:26, 25 cze 2016

amelia_b napisał(a)
wiało to i u nas tak że trzy razy suszarkę z praniem po tarasie ganiałam, deszczu nie było,niebo czyste,gwiazdy widać chyba że coś w nocy naciągnie chętnie bym tam z nimi pod tymi drzewami posiedziała żeby się gapić na te girlandy

To idź i powiedz, że tylko sobie posiedzisz i popatrzysz. Nie będziesz przeszkadzać
amelia_b 23:28, 25 cze 2016

Warmia napisał(a)

To idź i powiedz, że tylko sobie posiedzisz i popatrzysz. Nie będziesz przeszkadzać
Za stara jestem żeby z nimi siedzieć,chyba że jako gderliwa sąsiadka pójdę pod pretekstem prośby o sciszenie muzyki