Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Anda 11:44, 08 paź 2017

Basilikum napisał(a)
Kasiu wazne, zezdolna fajnie, zesie udalo tyle sprzedac

Do Egiptu ie nie wybieram. Mm tu jszcze tyle do zwiedzenia, ze nie wystrczy czasu
My podrozujemy z zasada "erst die Erde, dann die Sterne, erst die Heimat dann die Ferne" - napierw ziemia potem gwiazdy najpierw ojczyzna, potem to co daleko.
Wycieczkujemy glownie po Bawarii, Polsce i Austrii. Jakos nie ciagnie mnie w dalekie kraje.

Leje a ja mam za soba noc z wnukami. Spalam moze z 2 godziny.

Oj, Iza, współczuje nieprzespanej nocy Wiem, jak to jest.

Ja też lubię jeździć w ten sposób, ale czasem trzeba się ugiąć i polecieć gdzieś, gdzie jest ciepło. Chociaż osobiście gorących plaż nie lubię

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gobasia 11:46, 08 paź 2017

Kasiu...Zwierzaki pierwsza klasa..to nic dziwnego ,że dobrze sie sprzedają ...
fantastyka...lubię takie klimaty...Ciekawi ludzie na tej fotce

Izo...noc z wnukami?...fantastyki pewnie nie brakowało?hi hi hi

mnie też ostatnio podrzucaja kukulcze jajo...
Basilikum 17:05, 08 paź 2017

Wnuki normalnie przesypiaja super noc ale tym razem byly troche przeziebione wiec wszyscy spali a ja nie. Juz troche odespalam ale czacha jeszcze dymi

Kasiu lalki sa super bardzo mi sie podobaja i mysle, ze jak je ogladalam to mialam tkie same blyszczace oczy jak Ci ludzie na wystawie
Jakbys sie kiedys wybierala w moje stroyto serdecznie zapraszam
Basilikum 17:10, 08 paź 2017

Ewo ja jakos nie koniecznie lubie cieple kraje zwlaszcza latem. A ze my wiekszosc naszego urlopu wykorzystujemyna odwiedzanie moich rodzicowto zostaje czas tylko na oboz treningowy wiosna we Wloszech i krotkie wycieczki po okolicy.

gobasia napisał(a)

Izo...noc z wnukami?...fantastyki pewnie nie brakowało?hi hi hi

ha ha byly kosmiczne odglosy

moja najnowsza
hanka_andrus 17:46, 08 paź 2017

Robótka super!
Bogdzia 18:09, 08 paź 2017

Basilikum napisał(a)
a na dole czekaly nas takie widoki
pierwszy raz i to calkiem przypadkowo widzialam Almabtrieb, czyli jak krowy z alpejskich pastwisk wracaja do wlasnej obory, w ktorej beda spedzac zimowy czas. Jesli krowom niec sie przez calysezon nie stalo wtedy rolnicy ozdabiaja ich glowy wykonanymi samodzielnie ozdobami.

Dokładnie te same widoki pokazywali dzis w Teleexpresie extra.
Basilikum 18:15, 08 paź 2017

Haniu tak sobie probuje nowe materialy

Bogdziu b teraz jest zas kiedy krowy wracaja do obor wiec i takie obrazki czeste sa.
patrycja 08:49, 09 paź 2017

Mam nadzieję że zupa z korbola smakowała

Zajrzałaś do mnie po cichu więc zaczęłam Twój wątek podglądać.
O matuluku jakie Ty piękności pokazujesz i w ogrodzie i inne zdjęcia jeśli pozwolisz to z chęcią zajrzę do Ciebie częściej

Pozdrawiam
AniMa 09:52, 09 paź 2017

pestka56 napisał(a)
Obiecane fotki, ale myślę, że tylko na trochę, bo zupełnie nie tematyczne.
To było jedno z 3 ciekawych stoisk. Jakoś mało było w ogóle związanych tematycznie z fantastyką, poza całym piętrem poświęconym wyłącznie dla gier planszowych.
To małe rude pośrodku pierwszej sprzedało się na naszych oczach. Przyjemnie było zobaczyć jak ludzie reagują na te futrzaki. One są tak wykonane, że mają ruchome szkielety. Można im nadać dowolną pozycję. Poza tym mają świetne oczy. Ma się wrażenie jakby naprawdę patrzyły.
W USA, Australii, Anglii są ludzie, którzy kolekcjonują takie lalki i płacą za nie pokaźne pieniądze.

Stoisko faktycznie ciekawe...i to nie tylko ze względu na te futrzaki...
pestka56 11:38, 09 paź 2017

Tak wygląda młode pokolenie 30-latków, pracą i pasją związanych ze sztuką. Ta ruda, to twórczyni zwierzaków, a dwie dziewczyny tyłem są związane z fotografią, organizują sesje zdjęciowe, są producentkami video-clipów. Strój, włosy, makijaż to w tym środowisku sposób na bardzo widoczne wyrażenie siebie, ale również zabawę. Mnie się to bardzo podoba