Dominiko no jakos tak wychodzi ale obiecuje, ze po swietach sie poprawie
Z tej porcji wychodza dwie blachy i ja mam niestety juz jedna tylko. A moj maz 72 kg wazy ciagle i niezmiennie
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Izeczko, dziękuje za piękne zdjęcia poglądowe, i za propozycję na łakomstwo w ciastkarni. Jak dobrze pójdzie, będę jedynym łakomczuchem w czasie świąt, wszyscy wokół zarzekają się, że nic podjadać nie będą. Zobaczymy na ile wystarczy im cierpliwości i xamozaparcia. Ja się nie zarzekam. .
ja tez lakomczuch jestem ale wacze z lakomstwem. Wlasnie skonsumowalam ogromny kawalek tortu rumowego. Pyszny byl ale polowa by mi wystarczyla, Z kare nie zjem juz zadnego pierniczka dzis
A wiecie, ze w tym palacu mieszka prawdziwa ksiezniczka?
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
świetne wystawy koronki drewniane aniołki i kot super i miło ciebie zobaczyć buźia uśmiechnięta aż miło Mikuś chyba o wszystkich pamiętał no jak by nie on ma wszystko zapisane
Buziaaki
Eda w zlotej ksiedze ma zapisane wszystko wie. A do tej ksiegi moze jeszcze zagladnoc Christkind on przynosi prezenty pod choinke. Widzialam jak na jarmarku w Regensburgu zamowienie skladal w jednej takiej budzie
No musi sie dziac jeszcze mam dwie ksiazki na liscie zyczen, lezy na stole ta kartka ale nie wiem czy ten Christkin ja juz dokladnie skopiowal jak nie to sobie sama kupie.
Melduje u nas wiosenno pogode, dzis latalam po dworze bez plaszcza