Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

gobasia 09:15, 03 sie 2016

No to miłej zabawy z chwaściorami ....u mnie dzisiaj drugi dzień walki chwaściorowo-ogrodowej
Basilikum 09:39, 03 sie 2016

u nas pada i pada prawie codziennie wiec chwasciory i slimaki Maja ubaw ale dzis sie z nimi rozprawie, chociaz czesc poleci
uziemiona 11:49, 03 sie 2016

No Iza płot bardzo mi sie podobywuje i pasuje do domostwa! Jeszcze bardziej sielsko się zrobiło. No i te słoneczniki.
Basilikum 13:22, 03 sie 2016

Asiu o takim plocie marzylam odkad tu mieszkam ciesze sie, ze wreszcie mam choc kawalek. bedzie jeszcze z innej strony, moze w przyszlym roku. najpierw M nosem krecil, ze to za duzo tego plotu ale jak ten kawalek postawil to tez chce wiecej

caly wozek chwastow wyywalilam. Teraz jeszcze musze poobcinac truskawkowe krzaczki i nawoz rozsypac. Nie wiem co zrobiic ze sloma, ktora lezy na grzadce, wywalic? Czytalam, ze mozna z ziemia zmieszac ale jej za duzo jest.

Kosmos czekoladowy.
W rzeczywistoci jest ciemniejszy

a ten mnie podgladal przy pieleniu
Pszczelarnia 14:21, 03 sie 2016

A u mnie ten penstemon nie przezimował. Ale u Ciebie może?

Sesja barankowa cudna. One są ogolone, tzn. matka?

A mnie sąsiad na paralotni ogląda regularnie. Ciekawe, co on tam widzi i jak widzi?

Basilikum 14:31, 03 sie 2016

Ewo owce Maja taka siersc. One nie Maja welny i ich nie strzzemy. Wczoraj urodzily sie jeszcze dwa ale jeszcze nie sprawdzalismy plci. Widzielismy znow porod Teraz juz potrafimy po glosie rozpoznac, ze sie male rodza

Na ponstemonie pisze, by okrywac, zobaczymy, moze sie uda przezimowac. U mnie klimat Taki jak we Wrocku.

A sasiad jak to co widzi piekny ogrod

wlasnie ogladalam program ogrodniczy i reklamowali Cola krzak i podawali przepis jak zrobic syrop. Jutro pojade do ogrodniczego, bo widzialam tam ta roslinke.
roma2 21:58, 03 sie 2016

Gratulacje z kolejnego przychówku! To musi być radość! Ty śpisz coś czasami? Czy znów śniadanio-coś będziesz jadła o 4 rano? Nie mam pojęcia co to cola krzak. Jak nabędziesz to pokaż. Ci tam na górze, to myślisz, że tylko ogrody oglądają? . Może i ogrodniczki śliczne?
dominika_ 22:13, 03 sie 2016

Płotek już gotowy? Czyżbym fotki przegapiła?
Basilikum 08:16, 04 sie 2016

Roma przychowku bedzie w najblizszym czasie jeszcze kilka sztuk. Ja spie jak najbardziej, spioch jestem nieslychany i jak swojej normy nie wyspie to nie da sie ze mna gadac. Slaniem sie caly dzien. A ze urlop mam to nadrabiam zaleglosci A dzis za to tak mocno spalam, ze nie slyszalam jak M do pracy budzik budzil.

Z tej wysokosci to ogrodniczki wygladaja jak punkcik nie ma co podziwiac

Dominiko jedna czesc plotu gotowa. Teraz musimy wymurrowac kolumny na ktorych bedzie brama wisiec i wtedy polecimy z plotem w druga strone.
Fotki sa kilka stron temu

U nas dzis najcieplejszy dzien tygodnia. Lece znow do ogrodu na chwile choc

Na obiad nie mam pomyslu, wczoraj bylo ciasto paprykowe.
Marga 09:28, 04 sie 2016

Basilikum napisał(a)

Ale ma mine! Wygląda jakby się uśmiechał. FAjnie Ci wychodzą zdjęcia makro.
A zdjęcia małych owieczek szukałam ale nie znalazłam, chyba przegapiłam
Płotek bardzo mi się podoba, poczekam cierpliwie na więcej zdjęc jak skończycie
miłego dnia