Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Kasiek 18:44, 29 paź 2015

To rzeczywiscie imprezka moze byc...ciekawa To tak zartem, a na powaznie...najwazniejsze jest przeciez Malenstwo

Bede trzymac kciuki na zawodach barany piekne a i fotki ciekawe.

P.s a nie moglabys troche szybciej wlesc na ten strych i pomoc Aniolom sfrunac na dol?
hanka_andrus 18:53, 29 paź 2015

Ja aż takiego pośpiechu nie oczekuję, barany piękne. To raczej jakaś odmiana muflonów chyba? Ciekawa rasa. Taki jeden baran przeznaczony na kęsim-kęsim i błam na kurteczkę akurat by był.

Imprezy w takim składzie też miewałam, najważniejsze pokazać klasę i nic sobie d.o serca nie brać Przyjdą i wyjdą, Baw się dobrze, w końcu to Twój wnuk.
Basilikum 19:14, 29 paź 2015

No i polecialam na strych. Na szczescie jeden stal tuz przy wejsciu bo ciemno tam

A wnusia mamy fajnego no i dlatego tam idziemy na ten chrzest. To wlasciwie nie moj wnusio, bo ja nie mam wlasnych dzieci. No ale skoro jestem zona dziadka
Kasiek 19:32, 29 paź 2015

Zono dziadka, jestes fajna babcia i tego sie trzymamy
Aniol superasny, bardzo mi sie podoba, dziekuje za ,,sciagniecie go na ziemie´´
Ale zobacz, tyle mozna fajnych rzeczy zrobic, wystarczy tylko troszke pomyslu,zdziebke ochoty i krzte resztek i juz. Wcale nie trzeba wyszukanych swiecidelek by cudownie przyozdobic dom
Bardzo lubie takie recznie robione dekoracje, maja swoja dusze i charakter, a jak ciesza I wspolne siedzenie przy stole i wspolna praca przy nim, rozmowy a i czesto spiewanie...Oj....

Cos czuje ze w najblizszych tygodniach bedzie sie dzialo, oj bedzie praca wrzec i bedziemy podziwiac piekne dekoracje

p.s znalazlam przepis na mase solna, teraz tylko proba generalna i fiu jazda z figurkami
Basilikum 19:35, 29 paź 2015

ja tych aniolow mam 4 i stawiam za nimi stalu choinki kupione na Weihnachtsmartcie zrobione przez jakas mlodziez. Co roku u nich kupuje taka choinke. Czyli moje anioly w lesie Stoja a przed nimi Stoja swieczki takie LED na baterie, ktore wygladaja jak prawdziwe.
iwka 19:43, 29 paź 2015

anioł cudny a barany piękne, takie dostojne, swoją drogą to już chyba z kilkadziesiąt lat barana nie widziałam
Kasiek 19:45, 29 paź 2015

A wiem jakie, ladnie to musi wygladacJa bede chciala sama zrobic takie ozdobne choinki przed dom, dzisiaj bedac na spacerze z psami widzialam fajne konary lezace na ziemi i odlozylam je sobie na bok, teraz tylko galezie, drut troche farby i bede robic. Mysle o trzech w roznych wysokosciach. Widzialas na linku te ,, paczki´´ z mchu? Tez fajne, pomysle o nich albo wykorzystam takie kule ktore mam juz domu, maja wyciete gwiazdki i mozna w nich postawic swieczki.
I szukam jakiejs starej drabiny, potrzebuje na dekoracje
Basilikum 19:50, 29 paź 2015

te paczki z mchu mi sie bardzo podobaja. Ach zebym ja tak czasu miala...
mech nawet mam. Wczoraj wstawialam ta fotke jesienna i tam na gorze na koncu naszego pastwiska gdzie te piekne jesienne drzwewa stoja jest las i zaraz na poczatku jest duuuzo mchu. Czasami sobie tam zbieram na dekoracje.
Iwona ja mam dwa dorosle i chyba z 6 malych barankow. Fajne maja rozki jak diabelki
Kasiek 20:01, 29 paź 2015

Basilikum napisał(a)
te paczki z mchu mi sie bardzo podobaja. Ach zebym ja tak czasu miala...
mech nawet mam. Wczoraj wstawialam ta fotke jesienna i tam na gorze na koncu naszego pastwiska gdzie te piekne jesienne drzwewa stoja jest las i zaraz na poczatku jest duuuzo mchu. Czasami sobie tam zbieram na dekoracje.

Mozna takie paczki porobic, mozna ladne kule
Basilikum 20:05, 29 paź 2015

tylko czasu potrzeba