Reniu, jak patrzę na to, co zrobiłam, to myślę - będzie ładnie, jest OK. Ale jak patrzę na to, co jeszcze czeka - od razu mam doła, kiedy ja to ogarnę... choćby żywopłot zarasta, 100 metrów do wyplewienia czeka... może w tygodniu się wezmę na to...
Skąd ja to znam, tego doła też łapię, jak patrzę ile przede mną. A jeszcze do pracy trzeba iść i komunię dziecku naszykować. Nie wiem, kiedy to wszystko ogarnę. Kiedyś...
Gosiu, moje graby rosną w zbożu Bo jak obsiewali pole obok jesienią to chyba był wiatr Mnie to też czeka.... i plewienie malin. Wczoraj pod brzozami zrobiłam porządek, ale nie do końca. A wiadomo, że na rabatach trzeba na bieżąco obrabiać, zanim byliny zmężnieją. Też nie wyrabiam...
Liatry białe i niebieskie, i szałwia muszkatołowa od Ciebie bardzo ładnie rosną Kiedy mogą iść do gruntu? Oczywiście po zahartowaniu. Na razie są w domu.
Czytałam wczoraj będąc we wrzątku i pękałam ze śmiechu - co przez te 10 godzin zdziałałaś ? strasznie ciekawa jestem bo siać mi się chce ale jak mi bażant pokazał kto tu rządzi to mi się ciut odechciało.Tytoń wylazł?