Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Juzia 21:46, 23 kwi 2016

margaretka3 napisał(a)
Aha Jeszcze jak Tylko że 5 minut minęło, a ja wstać nie mogę...

Bo to tak jest, że im dłużej posiedzisz tym gorzej się później pozbierać

07_Rene 21:46, 23 kwi 2016

Zazdroszczę zakwasów... To taki przyjemny ból połączony z satysfakcją z wykonanej pracy Czekam na fotki
margaretka3 21:51, 23 kwi 2016

Juzia, idę już, idę

Reniu, jak patrzę na to, co zrobiłam, to myślę - będzie ładnie, jest OK. Ale jak patrzę na to, co jeszcze czeka - od razu mam doła, kiedy ja to ogarnę... choćby żywopłot zarasta, 100 metrów do wyplewienia czeka... może w tygodniu się wezmę na to...

tulucy 22:41, 23 kwi 2016

margaretka3 napisał(a)
Juzia, idę już, idę

Reniu, jak patrzę na to, co zrobiłam, to myślę - będzie ładnie, jest OK. Ale jak patrzę na to, co jeszcze czeka - od razu mam doła, kiedy ja to ogarnę... choćby żywopłot zarasta, 100 metrów do wyplewienia czeka... może w tygodniu się wezmę na to...

Skąd ja to znam, tego doła też łapię, jak patrzę ile przede mną. A jeszcze do pracy trzeba iść i komunię dziecku naszykować. Nie wiem, kiedy to wszystko ogarnę. Kiedyś...
07_Rene 09:27, 24 kwi 2016

margaretka3 napisał(a)
Juzia, idę już, idę

Gosiu, moje graby rosną w zbożu Bo jak obsiewali pole obok jesienią to chyba był wiatr Mnie to też czeka.... i plewienie malin. Wczoraj pod brzozami zrobiłam porządek, ale nie do końca. A wiadomo, że na rabatach trzeba na bieżąco obrabiać, zanim byliny zmężnieją. Też nie wyrabiam...
zoja 14:39, 24 kwi 2016

margaretka3 napisał(a)
Kochani, jak pogoda dopisze, jutro popstrykam fotki.

Ciekawa jestem czy pogoda dopisze
lubię Twoje zdjęcia
Pozdrawiam niedzielnie!
margaretka3 16:11, 24 kwi 2016

Dziś pada od rana, fajnie, bo roślinki mi po przesadzaniu podleje.
A ja jestem dziś jak spompowana dętka, nadal w piżamie włóczę się po domu...
Anda 16:22, 24 kwi 2016

Liatry białe i niebieskie, i szałwia muszkatołowa od Ciebie bardzo ładnie rosną Kiedy mogą iść do gruntu? Oczywiście po zahartowaniu. Na razie są w domu.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 17:07, 24 kwi 2016

Gosia u mnie też leje i nigdzie nie wychodzęale u mnie nie było sucho więc deszcz mi teraz nie był potrzebny
mira 23:06, 24 kwi 2016

Czytałam wczoraj będąc we wrzątku i pękałam ze śmiechu - co przez te 10 godzin zdziałałaś ? strasznie ciekawa jestem bo siać mi się chce ale jak mi bażant pokazał kto tu rządzi to mi się ciut odechciało.Tytoń wylazł?

pozdrawiam