Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

UrsaMaior 12:22, 21 cze 2017

Gosia, czosnek In Orbit
Pszczelarnia 14:24, 21 cze 2017

Gabriela napisał(a)
Małgoś, marchewka czerwona z Twoich nasion zaczyna kwitnąć i jest spektakularna, niespodziewanie wysoka, dobrze że ją posadziłam na tyłach.
Wyobraź sobie, że Pszczółka podzieliła się ze mną Twoimi chryzantemkami, będzie niespodzianka z kolorami pewnie. Ale wiesz że o nich marzyłam.
Czasu mam jak na lekarstwo, na nasz plan z Mirą na pewno go znajdę.
Rabaty bylinowe bujne i zachwycają mnie okropnie.

Ja też. Proszę tylko nie 09.07.
Pszczelarnia 14:32, 21 cze 2017

A jaki masz patent na krwawniki te śmietankowe? I ogólnie na krwawniki? Na ich towarzystwo wspierające?

Dziękuję za 1. dzień lata! Ukwiecony, wykłoszony, rozwiany i słoneczny.

Wendy79 19:15, 21 cze 2017

Wiesz, że kocham miłością wielką wszystkie Twoje poczynania ogrodowe Czy już mogę sobie na listę zapisywać kolejne nasionka? Twoje połączenie róż z krwawnikiem bardzo przypadło mi do gustu, a widziałam dzisiaj takie w kolorze zupełnie przypadkowo pasującym do mojej różanej
Ogólnie nie ogarniam, a mój ukochany ogrodowo czerwiec już się powoli kończy.
19:21, 21 cze 2017
margaretka3 napisał(a)

Ale szałwia muszkatołowa też zakwitnie.

mnie tam ten zestaw pasuje ...ja tam bym nic nie przesadzała
malkul 20:00, 21 cze 2017

małgoś mega ostra ta rzodkiewka. mój em połknał wszytskie smakuje mu myslałam że ona będzie różowa i czekałam
AniazZielone... 22:06, 21 cze 2017

margaretka3 napisał(a)

Aniu, dziękuję za ciepłe słowa. Jakże Ci się chciało tyle czytać..? Pracy dużo za mną, ale ile jeszcze przede mną?
Patent na orliki. Najlepiej jesienią rozsypać nasiona na rabacie i wiosną nie wyplewić

Gosiu przecież to był pikuś, zamiast czytać książkę wieczorami, czytałam Twój wątek.
Teraz czytam Agnieszki, a raczej już kończę.
Orliki wysiewałam gdzieś w sierpniu i na wiosnę było pusto. Jak długo trzeba je wypatrywać? Może wystarczy wysiać wiosną? Ale chce iść na skróty
Twoje kwiaty są cudne
jolanka 22:40, 21 cze 2017

Gosiu, piekne masz te rabaty te trzy ostatnie zdjęcia cytowane wyżej są niesamowicie urokliwe. Można tylko siedzieć i patrzeć
sylwia_slomc... 08:28, 22 cze 2017

Gosia foty cudowne bo ogród już kipi kolorami na całego, podziwiM za wysiłek włożony w tworzenie tego miejsca powiedz mi u mnie kiedy się zbiera nasionka rutewki? Mam od Ewki dostać a nie wiemy kiedy zebrać
kasja83 09:50, 22 cze 2017

margaretka3 napisał(a)

Aniu, dziękuję za ciepłe słowa. Jakże Ci się chciało tyle czytać..? Pracy dużo za mną, ale ile jeszcze przede mną?
Patent na orliki. Najlepiej jesienią rozsypać nasiona na rabacie i wiosną nie wyplewić

Ale piękne zestawienie!