Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 18:04, 16 lut 2016

mirkaka napisał(a)

Nie ma się co smucić, mają jeszcze czas
A róże już przycinasz? wg mnie jeszcze za wcześnie, mogą jeszcze przyjść mrozy.

nie jeszcze nie przycinam, byłam tylko zobaczyć co u nich słychać u mnie już jest -2 wiec rano pewnie będzie więcej
Margo 19:59, 16 lut 2016

AgataP napisał(a)

Ja też przymierzam się do grabów. Zamierzam je sadzić od południowej strony. Wydaje mi się że nie będzie z tym problemu, sądzę że nawet dobrze mu to zrobi przy wybarwianiu się na jesień.
Nie mogę się tylko zdecydować w jakiej odległosci od siatki go sadzić, czy blisko i ciąć za siatką, czy posadzić tak by ciąć u siebie.

Ja mam przy siatce, czy dobrze to się okaże za parę lat. Na razie jest niewielki więc tnę od swojej strony. Teoretycznie za płotem mam pastwiska i wejść bez problemu mogę. Ale czy za kilka lat to się nie zmieni to nie wiem. Jakoś będę musiała sobie poradzić. Szkoda mi było miejsca żeby odsunąć. ...
olga80 09:54, 17 lut 2016

U nas dziś -5 ale słonko wygląda nieśmiało za chmur.Chciała dziś iść trochę do ogrodu,ale faktycznie to jeszcze nie pora a i choróbsko się rozpanoszyło.Filip od wczoraj gorączkuje, zero kaszlu,kataru tylko gorączka do 39 stopni.Rano dzwoniłam do wychowawczyni w jego klasie tylko 2 osoby były. Tak myśle,że dziś begonie powsadzam do doniczek nie wiem tylko czy to juz pora ?
eluniak 10:51, 17 lut 2016

Witam serdecznie wpadam z rewizytą ładny ten twój ogródek
eluniak 10:53, 17 lut 2016

olga80 napisał(a)
U nas dziś -5 ale słonko wygląda nieśmiało za chmur.Chciała dziś iść trochę do ogrodu,ale faktycznie to jeszcze nie pora a i choróbsko się rozpanoszyło.Filip od wczoraj gorączkuje, zero kaszlu,kataru tylko gorączka do 39 stopni.Rano dzwoniłam do wychowawczyni w jego klasie tylko 2 osoby były. Tak myśle,że dziś begonie powsadzam do doniczek nie wiem tylko czy to juz pora ?

Oj współczuje my też zmagalismy się z taka grypą córka jeszcze w domku siedzi. Najpierw była gorączka której żadnymi lekami zbic nie było można. Dopiero teraz doszedł kaszel i katar skończyło się antybiotykiem . Zdrówka życzę
olga80 11:48, 17 lut 2016

Elu to mnie nie pocieszyłaś wirusy szleją
Jana 18:44, 17 lut 2016

Życzę zdrowia dla synka taka teraz pogoda, niestety, wirusy szaleją... begonie można już chyba wsadzić, z tego co pamiętam to Joasia z wątku Tysiąc radości i utrapień już jakiś czas temu je wsadzała i pokazywała fotorelację, tak mi się wydaje
eluniak 18:55, 17 lut 2016

olga80 napisał(a)
Elu to mnie nie pocieszyłaś wirusy szleją

Wracajcie szybko do zdrówka
Margo 19:49, 17 lut 2016

Zdrowia życzę dla synka.
My już wszyscy po takiej grypie. Teraz starszą córka dostała, a u nas akurat ferie się zaczęły
olga80 20:58, 17 lut 2016

Margo napisał(a)
Zdrowia życzę dla synka.
My już wszyscy po takiej grypie. Teraz starszą córka dostała, a u nas akurat ferie się zaczęły

oj to biedulka wolny czas w łóżku przeleży