Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 15:04, 11 mar 2016

Napia napisał(a)
Pikowanie stopy to niezła zabawa róże ładne i w dobrej cenie. Też widziałam w B., ale w tym roku z różami będę się ograniczać ciekawe tylko, jak długo wytrzymam

ja tez juz ie chciałam nic kupować z róż ale trafiła się ciekawa oferta a szukałam czegoś do moich żółtków wiec wzięłam
olga80 15:05, 11 mar 2016

Anusia napisał(a)
74 sadzonki stipy, pogratulować u mnie na razie 12 szt o ile coś nie padnie.

a mnie się wydaje,że to kropla w morzu potrzeb
MirellaB 17:41, 11 mar 2016

olga80 napisał(a)

tak cena przyzwoita
Oj pikowanie stipy nie będzie należało do moich ulubionych zajęć

Ty będziesz chyba królową stipy na O

Tereniu jestem ciekawa ile jej się przyjmie. Iwonce padła, więc się trochę martwię
ewsyg 19:23, 11 mar 2016

Ze stipą toś kochana poszalała. Arthurka posadź w półcieniu bo na pełnym słońcu bardzo blaknie. Mówiła mi koleżanka o różach w B, ale na ten rok mi musi wystarczyć.
olga80 19:45, 11 mar 2016

ewsyg napisał(a)
Ze stipą toś kochana poszalała. Arthurka posadź w półcieniu bo na pełnym słońcu bardzo blaknie. Mówiła mi koleżanka o różach w B, ale na ten rok mi musi wystarczyć.

w półcieniu powiadasz muszę pomyśleć chciałam go posadzić razem z grahamem i innym żołtaskiem teraz mam dylemat
MirellaB 18:50, 12 mar 2016

Tereniu róże dzisiaj posadziłam
omelka1 19:17, 12 mar 2016

Widzę że u ciebie sezon w pełni bo i zakupy poczynione i pikowanie się odbyło.U mnie jeszcze wszystko w powijakach.
olga80 15:54, 14 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Tereniu róże dzisiaj posadziłam

Mirelko ja swoich jeszcze nie sadziłam a czekam też przesyłkę z rozarium dostała wiadomość ,ze zaczynają przygotowywać zamówienie. U mnie straszny ziąb i nie chce ryzykować.
olga80 15:55, 14 mar 2016

omelka1 napisał(a)
Widzę że u ciebie sezon w pełni bo i zakupy poczynione i pikowanie się odbyło.U mnie jeszcze wszystko w powijakach.

Przystopowałam trochę z pracami bo zimno się zrobiło a wirusy szaleja nie chcę ryzykować.
olga80 16:02, 14 mar 2016

Weekend minął w oka mgnieniu. W sobotę przycięłam maliny i jedną różę zimno jest i za bardzo nie chcę ryzykować chorobą. W niedzielę byliśmy co kupiliśmy weltykulator i aerator takie 2w1 i już nie mogę doczekać się kiedy go użyję kupiłam też nawóz i dolomit tylko czy już czas na dolomit ?? Ni była bym sobą gdybym nie kupiła jakiś roślin skusiłam się na migdałka na pniu wiem, że on potrafi być problemowy ale co tam jak się nie sprawdzi to dostanie eksmisję a na rabatę różana potrzebuję czegoś co będzie kwitło wiosną. dostanie w nogi kulki buksikowe i niższe róże. Dokupiłam tez litare i mieczyki.