Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

MirellaB 08:32, 22 maj 2016

Małe rośliny w ogólnych widokach faktycznie nie są widoczne. Podrosną wiadomo, ale by się chciało mieć szybko efekt. Ja już nie kupuję małych roślin, unikam zadeptania przez psy.

Terenia w CO pan polecił mi środek do oprysku na problem z moimi hortensjami. Ten środek jest do wszystkich roślin.

Flower1 08:38, 22 maj 2016

olga80 napisał(a)
U mnie w ogrodzie wszystko jeszcze młode miało widoczne jak robię zdjęcia całościowe to nic nie widać mam nadzieje,że za 3 lata bedę miała się czym pochwalić.
a tymczasem pokaże chociaż to co mam

rabata przytarasowa robi się mój M nie chce tam drzew może ma i rację w przyszłym roku ma być robiona elewacja wieć pewnie by mi poniszczył
więc wymyśliłam sobie,że będą w hortli limki przed limkami rozchodnik, przed rozchodnikiem 3 róże okrywowe szt 3, kulki bukszpanowe albo danica a między kulkami będzie rozplenica

Fajnie ze juz masz tarasik, ja czekam na mój wymarzony lubie hortki myśle ze ładnie bedzie,pamietaj tylko że kwiatki bedą troszke pózniej u mnie dopiero badyle zakryte listkami.
AsiaK_Z 08:52, 22 maj 2016

Ja wczoraj przesadzałam hortensję, nie wygląda źle, ale szału chyba też nie będzie. Na koniec podlałam "mięskiem". Zobaczymy
moje piwonie jeszcze nie kwitną, boje się że ominie mnie ich najlepszy występ Twoje piękne
Ewa777 16:06, 22 maj 2016

Trzymam kciuki za Twoje hortensje, mam nadzieję, że odżyją.
Fajne koniki, pewnie bym się im często przyglądała
olga80 16:32, 22 maj 2016

Niedziela nad zalewem
katel 16:44, 22 maj 2016

Tamaryszek śliczny a gdzie fotki buka ?
olga80 21:56, 22 maj 2016

katel napisał(a)
Tamaryszek śliczny a gdzie fotki buka ?

jutro cyknę
olga80 21:58, 22 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Małe rośliny w ogólnych widokach faktycznie nie są widoczne. Podrosną wiadomo, ale by się chciało mieć szybko efekt. Ja już nie kupuję małych roślin, unikam zadeptania przez psy.

Terenia w CO pan polecił mi środek do oprysku na problem z moimi hortensjami. Ten środek jest do wszystkich roślin.

zapisałam jutro jadę do ogrodniczego -kupię dziękuję,że o mnie pamiętasz.
olga80 21:59, 22 maj 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Ja wczoraj przesadzałam hortensję, nie wygląda źle, ale szału chyba też nie będzie. Na koniec podlałam "mięskiem". Zobaczymy
moje piwonie jeszcze nie kwitną, boje się że ominie mnie ich najlepszy występ Twoje piękne

Moja drzewiasta robi popis reszta w kulkach
olga80 22:01, 22 maj 2016

Ewa777 napisał(a)
Trzymam kciuki za Twoje hortensje, mam nadzieję, że odżyją.
Fajne koniki, pewnie bym się im często przyglądała

Hortki po oprysku odżyły jutro dostaną kolejna dawkę i musi być dobrze, bo jak nie to się na rozgniewam i nie będę z nimi rozmawiać