Mirellka w Sarbinowie nigdy nie byłam mus się wybrać i poproszę Cię o polecenie pensjonatu. Pogoda na się udała choć powiem szczerze,ze ja się wahałam czy jechać czy nie. Wieczory były chłodne,ale w dzień leżeliśmy i korzystaliśmy z uroków morza
W Hortulusie było cudownie, hortensje, róże, trawy i mnóstwo innych roślin nie potrafję zdecydować co bardziej mi się podobało wszystko było piękne
Oj tak zaliczyliśmy nową część i jestem pod ogromnym wrażeniem,na gorze lekko bujało jednak widok był tak imponujący,że zupełni nie zwracałam na to uwagi mój synyś marudził,że chce zejść zwyczajnie się bał.
To rewelacyjną odskocznię od codzienności miałaś Polskie morze...może w przyszłym roku mi się uda. I ten ogród przecudny! Jakie strzyżenia tam muszą odchodzić!!! Ale efekt zachwycający.
Na bardzo ładny widok z tarasu sobie zapracowałaś
Tereniu, fajną wycieczkę miałaś. Ode mnie troszkę daleko jest, od Ciebie podobnie, ale ja wolę wyjazd w góry, jakby co
Mi się ten ogród wydaje mocno kolorowy
Tereniu, też byłam w tym roku w Hortulusie, ale mi zabrakło czasu na tę część z labiryntem. Szkoda, bo na Twoich zdjęciach widzę, że sporo straciłam Następnym razem muszę to zobaczyć