Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

AsiaK_Z 13:47, 11 sie 2016

Super zakupy aż strach pomyśleć ile w szkółce zostałoby roślin gdyby w urzędzie poszło "pod górkę". Pewnie same plakietki cenowe
anabuko1 18:45, 11 sie 2016

Kawa napisał(a)
lubię takie "sprawy urzędowe"

O ja też
Trzmielinka na pniu fajniutka.
A z Edenki będziesz zadowolona, bo to piekna rózyczka
Iwk4 18:59, 11 sie 2016

Tereniu, rano byłam u ciebie i nie zdążyłam napisać, że dumna jestem z ciebie. Przeszłaś metamorfozę na tym forum. Ślicznie masz, a słoneczko pomogło ci zrobić piękne zdjęcia.
Zakupy pourzędowe fajne. Kulki lubię. I ciągle ich mało
Dzisiaj odwiedziła mnie Gosia Margo.
Kawka, pogaduszki i zwiedzanie ogrodu zajęło nam 5 godzin. A ogród malutki. Nie wiem, jak to zleciało. Było fajnie. Mam dobry humor.
Buziaki zostawiam
olga80 19:09, 11 sie 2016

Kawa napisał(a)
lubię takie "sprawy urzędowe"

hi hi tak mogę częściej
olga80 19:11, 11 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Super zakupy aż strach pomyśleć ile w szkółce zostałoby roślin gdyby w urzędzie poszło "pod górkę". Pewnie same plakietki cenowe

he he nie wiadomo co by mogło się zdarzyć jak by źle poszło W ZUS-ie nie było nic strasznego miałam 10gr niedopłaty i musiałam zawieźć korektę i dopłacić
olga80 19:13, 11 sie 2016

anabuko1 napisał(a)

O ja też
Trzmielinka na pniu fajniutka.
A z Edenki będziesz zadowolona, bo to piekna rózyczka

Edenke mam jedną skoczek mi ją pogryzł i deszcz z wiatrem potargał ta ma być w przedogródku myślę jeszcze o First Lady, trzmielinki też lubię
olga80 19:21, 11 sie 2016

Iwk4 napisał(a)
Tereniu, rano byłam u ciebie i nie zdążyłam napisać, że dumna jestem z ciebie. Przeszłaś metamorfozę na tym forum. Ślicznie masz, a słoneczko pomogło ci zrobić piękne zdjęcia.
Zakupy pourzędowe fajne. Kulki lubię. I ciągle ich mało
Dzisiaj odwiedziła mnie Gosia Margo.
Kawka, pogaduszki i zwiedzanie ogrodu zajęło nam 5 godzin. A ogród malutki. Nie wiem, jak to zleciało. Było fajnie. Mam dobry humor.
Buziaki zostawiam

O dziękuję za uznanie,ale to też Twoja zasługa z Tobą stawiałam pierwsze kroki na O Ogród faktycznie się zmieni i ja się zmieniam jak nie jestem czegoś pewna to czekam kilka dni aż mi się coś w głowie urodzi i już wiem,że całego ogrodu w rok sama nie zmienię a dzięki temu też mam więcej czasu na przemyślenia.

Cieszę się,że spotkanie się udało, fajnie mieć przyjaciół z taką samą pasją.
MirellaB 21:40, 11 sie 2016

Zakupy, zakupy uwielbiam
Fajnie masz, że miejsca sporo i kupować możesz.
Wybieramy się z dziewczynami na zakupy, ale ja tylko towarzysko, nic nie kupuję - miejsca brak. Aaaaaa tylko do donic coś może kupię
Anusia 07:22, 12 sie 2016

Nadrobiłam, super się zapowiada. Ogród w pałacu cudowny a i Twoje zakupy, poszalałaś. Sama też chcę kupić Edenkę, jeszcze nie mam pomysłu gdzie by ją posadzić ale zapewne miejsce się znajdzie
Ewik 14:43, 12 sie 2016

Zakupy super ☺widok tarasowy cudny. Miejsca zazdroszczę, ja za chwile za płotem będę sądzić :')