Anda
23:00, 28 gru 2019

Asiu Galgasiu, bardzo fajna nazwa, ciekawe, dlaczego taka. Widziałam tą paproć już w innych ogrodach jako zadarniacz w miejscach cienistych. Fajnie by było, gdyby się sprawdziła 
Izabelo Basilikum, może coś Ci się przyda
Ja często coś widzę u innych i potem przenoszę do siebie, jeśli pasuje.
Sylwio, tak to wyka. Końcem lata jej nie było, ale będę jej wypatrywać wiosną, bo nie chcę, żeby się rozpanoszyła. Dzięki za ostrzeżenie
Hosta już wydana w dobre "zielone" ręce 
Reniu Kokesz, tą hostę jednak już wydałam w dobre ręce. Tam będzie jej lepiej
Wspominki są super w zimowe dni. W nowym sezonie zrobię sobie parę krótkich filmików biorąc przykład z takich fajnych znajomych ogrodowych
Helen, oj tak, ckni się za wiosną, latem, robotą w ziemi
Dziękuję 

Izabelo Basilikum, może coś Ci się przyda

Sylwio, tak to wyka. Końcem lata jej nie było, ale będę jej wypatrywać wiosną, bo nie chcę, żeby się rozpanoszyła. Dzięki za ostrzeżenie

Reniu Kokesz, tą hostę jednak już wydałam w dobre ręce. Tam będzie jej lepiej

Wspominki są super w zimowe dni. W nowym sezonie zrobię sobie parę krótkich filmików biorąc przykład z takich fajnych znajomych ogrodowych

Helen, oj tak, ckni się za wiosną, latem, robotą w ziemi

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken