Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

malgorzata_s... 13:41, 19 sty 2016

kasia_w napisał(a)
Jak pięknie w tych fioletach. Tez chcę takie zdjęcia robić

Też tak pomyślałam Jakiś kursik mały?
Jana 18:22, 19 sty 2016

Muszę chyba się dokształcić i oblukać mój aparat
LenaMagda 21:58, 19 sty 2016

Witam, poczytałam, obejrzałam, masz przepiękne zdjęcia, przepiękne roślinki, mam nadzieje, że u mnie kiedyś też tak będzie pozdrawiam
Sylvana 01:08, 20 sty 2016

Anda napisał(a)

Dzieki Statywu do zdjec ogrodowych nie uzywam. Nie robie az takich mocnych makro, ktroe wymagaloby takiego statywu. Jak jest troche za ciemno i czas naswietlania sie wydluza to podkrecam troche iso

Dzięki za info...jakoś o tym zapomniałam...może wreszcie zdjęcia w ruchu mojego nigdy nie zatrzymującego się dziecka będą wyraźne.
Robaczki w ogrodzie też raczej z podkręconym.
Jeszcze raz dziękuję
wilana 11:36, 20 sty 2016

Anda napisał(a)
Dzisiaj parę wczorajszych fotek ogólnych

Ewo,
zakochałam się w Twoich kompozycjach. Czy możesz powiedzieć mi jakie rośliny tworzą najwyższe piętra na Twoich rabatach? Chciałam szybko przelecieć przez Twój wątek ale nie mogę, wciągam się z każdą stroną coraz bardziej. Zostaję na dłużej i czytam. Zdjęcia przepiękne. Teraz będę marzyć o Brothel Cadfael.
Anda 16:17, 20 sty 2016

kamila66 napisał(a)
Zdjęcia prześliczne

Dziękuję bardzo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:18, 20 sty 2016

anabuko1 napisał(a)
piękne zdjątka!BRawo,aż milej z takimi kolorkami
Dojrzałam między lawendami lwia paszczę. ładnie wygląda.
Może i ja kupie ja i gdzieś podosadzam .Jakos jej nie kupowałam

Dzięki Lwie paszcze są bardzo wdzięczne, długo kwitną i dodają uroku wszelkim nasadzeniom
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:19, 20 sty 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Też tak pomyślałam Jakiś kursik mały?

Jana napisał(a)
Muszę chyba się dokształcić i oblukać mój aparat

Dziewczyny, trochę daleko na kurs u mnie, ale jeśli macie jakieś w pobliżu to warto się wybrać
Anda 16:20, 20 sty 2016

LenaMagda napisał(a)
Witam, poczytałam, obejrzałam, masz przepiękne zdjęcia, przepiękne roślinki, mam nadzieje, że u mnie kiedyś też tak będzie pozdrawiam

Magdo, dzięki. U Ciebie też będzie pięknie

Anda 16:28, 20 sty 2016

wilana napisał(a)

Ewo,
zakochałam się w Twoich kompozycjach. Czy możesz powiedzieć mi jakie rośliny tworzą najwyższe piętra na Twoich rabatach? Chciałam szybko przelecieć przez Twój wątek ale nie mogę, wciągam się z każdą stroną coraz bardziej. Zostaję na dłużej i czytam. Zdjęcia przepiękne. Teraz będę marzyć o Brothel Cadfael.

Bardzo mi miło, cieszę się bardzo i dziękuję

Najwyższe piątro na rabacie przy ławce tworzą krzewy sąsiadów. Są tam m.in. bzy, które swoimi odłogami sprawiają mi niestety problemy. U mnie już jest tylko agastache i wysokie róże z tyłu rabaty.
Na rabacie z drugiej strony najwyższe z tyłu są krzewuszki, trzcinnik Overdam (trochę za niski) hortensja Grandiflora i kosmos, który w lecie "bujnął się" na wysokość 2m.

O Brother Cadfael nie ma co marzyć, tylko trzeba zamawiać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies