Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Efffa 11:26, 21 wrz 2015

kupujesz ksiązki czy wypozyczasz? Twój ogródek jest mega!!!
Efffa 11:27, 21 wrz 2015

Anda napisał(a)

Jakoś się tu już parę razy przekonałam, że jak kupuję tanio to kupuję dwa razy, więc wolę teraz raz a porządnie

Ja stwierdziłam , ze jestem za biedna zeby kupować tanie rzeczy, nauczyłam sie kupować porządne i sprawdzone, i zadne tam wynalazki.
Anda 12:17, 21 wrz 2015

abiko napisał(a)
Ewa witaj, obejrzałam ogródek przeczytałam cały wątek piękne pokazujesz róże takie chciejstwa kolejne z przyjemnością będę do Ciebie zaglądała.

Witaj Aga, dziękuję za zainteresowanie i zapraszam jak najczęściej Jak tylko znajdę dłuższą chwile, to zajrzę do Ciebie na rewanż

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 12:20, 21 wrz 2015

aga_podlasie napisał(a)
Ale masz fajne książki, zazdroszczę. Ja bym się nie mogła doczekać, żeby je przeglądać

Aga, cieszę się że wpadłaś
Przeglądam je często, ale tylko zimą mogę je tak dogłębnie przestudiować Bardzo dużo informacji zawartych jest w książce M.L. Kreuter i aktualnie z niej cieszę się najbardziej.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 12:22, 21 wrz 2015

Efffa napisał(a)
kupujesz ksiązki czy wypozyczasz? Twój ogródek jest mega!!!

I to i to. Jednak własne książki (zwłaszcza te ogrodowe) mieć lubię najbardziej. Gdy książka z biblioteki interesująca, to trzymam czasem i 3 miesiące w domu
Dziękuję za komplement

Anda 12:23, 21 wrz 2015

Efffa napisał(a)

Ja stwierdziłam , ze jestem za biedna zeby kupować tanie rzeczy, nauczyłam sie kupować porządne i sprawdzone, i zadne tam wynalazki.

Dokładnie, też jestem tego zdania.

Pszczelarnia 16:09, 21 wrz 2015

A o czym piszą w książce "Pflegeleichter Garden?

Zamówiłam "Hummelo" i "Arne Maynard's Gardens" - jak przyjdą się pochwalę.
deszczowymaj 18:14, 21 wrz 2015

Anda napisał(a)

U mnie co prawda jeszcze liście zielone, ale biblioteczka już czeka na jesienno/zimowe wieczory. Jest dość luźno, więc cuś jeszcze do koszyczka z zakupami wpadnie

Świetna kolekcja i nawet kolorystycznie dobrana
Basilikum 19:37, 21 wrz 2015

fiu fiu, fajna kolekcja
ja ogrodowych ksiazek mam trzy + Ogrodowisko
Anda 19:56, 21 wrz 2015

Pszczelarnia napisał(a)
A o czym piszą w książce "Pflegeleichter Garden?

Zamówiłam "Hummelo" i "Arne Maynard's Gardens" - jak przyjdą się pochwalę.

Nic bardziej mylącego niż ten tytuł. To była moja pierwsza książka ogrodnicza Ogólne porady dot. sadzenia, gleby, narzędzi. Podane przykłady krzewów, cebul i bylin. Dla początkującego akurat.

Hummelo też chciałam. Czemu go jeszcze nie mam? Hmm... Muszę sobie przypomnieć, czemu zrezygnowałam. Pana Maynarda nie znałam, ale już poznałam i... się zakochałam w jego ogrodach. Cuda, same cuda
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies