Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

monteverde 20:55, 21 wrz 2015

Anda napisał(a)

Bo jeszcze nie przyszedł, czekam

Ja swój mam już od wiosny pozdrówka
Basilikum 21:02, 21 wrz 2015

doczytalam, ze Empik wysyla do nas za 62 zl
ja juz poczekam do wyjazdu do Pl, teraz i tak czasu malo
KasiaW76 22:43, 21 wrz 2015

matko ale duża biblioteka Mam jedną książke, no może dwie... i czasu nawet zimą mało na czytanie. Już nie wspomnę o zaległościach czytelniczych Może po 60-tce będę więcej czytała ? o ogrodach również jak już mój ogród będzie gotowy
Anda 08:28, 22 wrz 2015

monteverde napisał(a)

Ja swój mam już od wiosny pozdrówka

Dzieki za roze A co to za pieknotka?

Ja zamawiam zawsze na jesien. Ten katalog juz na 2015/16.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 08:30, 22 wrz 2015

Basilikum napisał(a)
doczytalam, ze Empik wysyla do nas za 62 zl
ja juz poczekam do wyjazdu do Pl, teraz i tak czasu malo

O rany, niezle sobie empik liczy
Bede czekac az bede znow w PL. Az tak sie nie pali

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 08:34, 22 wrz 2015

KasiaW76 napisał(a)
matko ale duża biblioteka Mam jedną książke, no może dwie... i czasu nawet zimą mało na czytanie. Już nie wspomnę o zaległościach czytelniczych Może po 60-tce będę więcej czytała ? o ogrodach również jak już mój ogród będzie gotowy

E tam, innych ksiazek mam wiecej

Ja szybko czytam. Grzedowicza cztery tomy Pana Lodowego Ogrodu przeczytalam w dwa tygodnie

Dla mnie takie ksiazki sa zrodlem wielu inspiracji. Duzo w nich ilustracji, pieknych zdjec z wyjasnieniem jakie to rosliny. Wg mnie naprawde warto miec takie ksiazki, zwlaszcza jak sie zaklada ogrod

Kawa 11:23, 22 wrz 2015

wpadam z rewizytą
piękny ogród
widać że jesteś pasjonatką róż
naprawdę pięknie
Napia 17:17, 22 wrz 2015

Anda napisał(a)
Kosmos przerósł hortensję, czym zniszczył przewidzianą przeze mnie kompozycję

To tak jak u mnie. Kosmosy w tym roku porosły w wielkie krzaki, przerosły giętki i przydusiły róże. A słyszałam, że delikatne i zwiewne
Milka 17:25, 22 wrz 2015

Anda napisał(a)

Lubię czytać i oglądać na papierze. Taka staromodna jestem. Chciałam nawet kiedyś sobie tu kupić książkę Szefowej, ale 40 euro mi było jednak za drogo

Kupię ci i wyślę w bąbelkowej kopercie, chcesz?? Kosmos pięknie pokazałaś, cofam się dalej, tez staromodna jestem
Milka 17:27, 22 wrz 2015

Anda napisał(a)

U mnie co prawda jeszcze liście zielone, ale biblioteczka już czeka na jesienno/zimowe wieczory. Jest dość luźno, więc cuś jeszcze do koszyczka z zakupami wpadnie

Bardzo kobieca oddaje ducha twojego ogrodu