Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Basilikum 06:47, 15 maj 2017

u nas tez sa lisy ale tylko raz widzialam w nocy na drodze jak autem wracalam do domu. Twoj rzeczywiscie wielki

Konieczynka super sie prezentuje
zoja 07:00, 15 maj 2017

Koniczynka jak zawsze zachwyca! Masz reke do bukszpanow
A piesek ladnie pozowal
Macham z rana!
patrycja 18:49, 15 maj 2017

Szerokie kadry u Ciebie piękne
Koniczynka cudo
Margerytka40 19:06, 15 maj 2017

Dawno mnie u Ciebie nie było,ale nadrobiłam. Koniczynka śliczna z tym bukszpanem i tak czyściutko u Ciebie.
paulina_ns 19:41, 15 maj 2017

Wow jakie Ty masz piękne bukszpany! Ślicznie, Czyściutko, wszystko wycackane coś co lubię
GorAna 20:47, 15 maj 2017

Elisko, pięknie się prezentuje ogród po przystrzyżynach
U mnie lisek regularnie paraduje po ogrodzie. Dwa lata temu, zostawiłam na trawniku rękawice. Za skarby świata nie mogłam ich na drugi dzień znaleźć. Jkież było moje zdziwienie, kiedy po jakimś czasie znalazłam zagrzebane pod jałowcem
Taki cwaniak!
Rumianka 20:11, 17 maj 2017

Nie mogłam przejść obojętnie i znalazły się w moim koszyku...Musiałam je kupić...
Rumianka 20:16, 17 maj 2017

bratkowy spektakl...

a złotlin dalej z rozkwicie...
Rumianka 22:08, 17 maj 2017

Basilikum napisał(a)
u nas tez sa lisy ale tylko raz widzialam w nocy na drodze jak autem wracalam do domu. Twoj rzeczywiscie wielki
Konieczynka super sie prezentuje

zoja napisał(a)
Koniczynka jak zawsze zachwyca! Masz reke do bukszpanow A piesek ladnie pozowal Macham z rana!

patrycja napisał(a)
Szerokie kadry u Ciebie piękne
Koniczynka cudo

Margarytka40 napisał(a)
Dawno mnie u Ciebie nie było,ale nadrobiłam. Koniczynka śliczna z tym bukszpanem i tak czyściutko u Ciebie.

paulina-ns napisał(a)
Wow jakie Ty masz piękne bukszpany! Ślicznie, Czyściutko, wszystko wycackane coś co lubię

GorAna napisał(a)
Elisko, pięknie się prezentuje ogród po przystrzyżynach
U mnie lisek regularnie paraduje po ogrodzie. Dwa lata temu, zostawiłam na trawniku rękawice. Za skarby świata nie mogłam ich na drugi dzień znaleźć. Jkież było moje zdziwienie, kiedy po jakimś czasie znalazłam zagrzebane pod jałowcem
Taki cwaniak!

Kochane moje odpowiem zbiorowo...Baaardzo dziękować za tak miłe słowa...W imieniu koniczynki również pięknie dziękuję...Pogoda ładna nastała, na duchu od razu lepiej, chociaż sporo kochanej pracy w ogrodzie, to i tak radośnie...
Mało zostaje czasu na Ogrodowisko, ale czasem uda się zajrzeć chociaż na chwilkę...Buziaczki...

Rumianka 20:56, 21 maj 2017