Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

agnieszka_m 20:50, 15 paź 2015

Jestem pod ogromnym wrażeniem zmian jakie poczyniłaś w swoim ogrodzie super i w jaki sposób to wszystko opisałaś jest jak ciekawa książka od której ciężko się oderwać Pięknie
Pozdrawiam
Rumianka 22:19, 15 paź 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
Jestem pod ogromnym wrażeniem zmian jakie poczyniłaś w swoim ogrodzie super i w jaki sposób to wszystko opisałaś jest jak ciekawa książka od której ciężko się oderwać Pięknie
Pozdrawiam

Dziękuję za odwiedziny i cieszę się, że się podobało.
L00zak 22:25, 15 paź 2015

Rumianka napisał(a)
Pani jesień zafundowała mi jeszcze kwitnące marcinki

Ale ładne
Agania 14:26, 16 paź 2015

Fajna historia i ogród pełen pomysłów, przeczytałam cały wątek i od razu polubiłam kaszubski dialekt...aż nie mogłam uwierzyć jak napisałaś, że mieliście nawet w czerwcu przymrozki, bardzo udane mieliście grzybobranie
Pozdrawiam koniczynkę
as226 14:07, 18 paź 2015

witaj, przeczytane od dechy do dechy Dużo pracy włożyliście w ogród i wygląda już tak okazale. Koniczynka to Twój znak rozpoznawczy. Pozdrawiam
chojna 14:18, 18 paź 2015

Rumianko przyszłam z rewizytą i przeczytałam cały wątek ☺
Świetna pamiątka , ogród przeszedł niesamowitą metamorfozę i teraz jest ogrodem przez duże O.
Koniczyna super !
Rumianka 16:10, 18 paź 2015

Agania napisał(a)
Fajna historia i ogród pełen pomysłów, przeczytałam cały wątek i od razu polubiłam kaszubski dialekt...aż nie mogłam uwierzyć jak napisałaś, że mieliście nawet w czerwcu przymrozki, bardzo udane mieliście grzybobranie
Pozdrawiam koniczynkę

Dzięki Aganiu za odwiedzinki w moim ogrodzie. A co do kaszubskiego, to ma bardzo dużo wspólnego z Ogrodowiskiem. Na Ogrodowisku najważniejsze są bukszpany, w skrócie BUKSY, a po kaszubsku buksy to poprostu spodnie, ha ha...
Rumianka 16:19, 18 paź 2015

as226 napisał(a)
witaj, przeczytane od dechy do dechy Dużo pracy włożyliście w ogród i wygląda już tak okazale. Koniczynka to Twój znak rozpoznawczy. Pozdrawiam

Bez pracy nie ma kołaczy, ale wszędzie jest tak, gdy patrzę na inne ogrody i rozpoczęcie prac od podstaw, to później aż trudno uwierzyć, co ludzkie ręce potrafią zrobić. Ale wszystkie postępy prac cieszą, chociaż niebawem znów się zmienia koncepcję.
Rumianka 16:22, 18 paź 2015

chojna napisał(a)
Rumianko przyszłam z rewizytą i przeczytałam cały wątek ☺
Świetna pamiątka , ogród przeszedł niesamowitą metamorfozę i teraz jest ogrodem przez duże O.
Koniczyna super !

Dzięki za miłe słowa. Pozdrawiam
sylwia_slomc... 19:42, 18 paź 2015

Macham