Chciałbym wstawić zdjęcia z telefonu ale nie wgrywają się. Chyba robię coś nie tak.
Udało się.
Już wiem jak wstawić zdjęcie ale trwa to całą wieczność.
Poddaję się, straciłam cierpliwość.
Dorwałam sie do komputera i ganiam po watkach jak dzika...Wszędzie pięknie kwitną kwiatuchy, a moje rosliny jeszcze w pakach...Aparat zastrajkował, a zdjęc mam pełno w telefonie, ale nie wgrywają mi się przez usb, nie wiem co robię nie tak!
Pozdrowienia zostawiam dla zagladających...
Próbowałam, ale wstawienie jednego zdjęcia trwa bardzo długo, że nie mogę zdzierżyć tej dłużyzny. Dlatego chciałam wgrywać zdjęcia przez usb, ale coś nic nie pokazuje. Z poprzedniego telefonu udawało się bez problemu, a ten nowy niby miał być lepszy a okazuje się do d... Mam nerwa na niego...
Odwiedziłam sporo ogrodów, ale tylko po cichu, gdyż mam za mało czasu by pisać u każdego...wszędzie kwitnąco aż miło. W moim ogrodzie zakwitło mnóstwo róż, ale zdjęcia cichutko siedzą w telefonie i w żaden sposób nie mogę skonfigurować i przesłać na kompa. Albo jestem za cienka w tych sprawach, albo sprzęt szwankuje...muszę znaleźć kogoś kumatego, kto mi sprawdzi sprzęcior...A tymczasem pozdrawiam wszystkich zakochanych w ogrodach...