Cudna ta rabata, uwielbiam takie! poczekaj jak begonie sie rozrosną to dopiero bedzie szał ja swoje zasilam Plantonem do pelargonii,bardzo to lubia,polecam!
Toszka, dzięki, że o mnie pamiętasz, buźka
Tak poradziłam sobie, choroba się nie rozprzestrzenia, pryskane były od grzyba, codziennie dokładnie je oglądam, chore gałązki powycinałam i mam nadzieję, że już będzie ok. Może profilaktycznie czymś je potraktować? Jak radzisz?
Dzisiaj podlewałam powojniki miksturą czosnkową, nie wiem czy to pieso mi je troszkę podpalił, czy może uwiąd się wkradł, profilaktycznie podlałam.
I za płotem dalej mam chwaściory Nieestetyczne tło dla mojej rabaty cisowo powojnikowej
Magdalenko, nieskromnie powiem, że mi się też bardzo podoba takie połączenie Ja swoje Florovitem zasilam, ale skorzystam z Twojej sugestii, skoro masz sprawdzony ten Planton, dzięki
Jutro z rana lecę na ryneczek po więcej begonii, chcę trochę dosadzić, zamówiłam też u jednej z kobiet miskanty ML, obiecała przywieźć, mam nadzieję, że będzie je miała
A ja zapomniałam, że Ty masz kulki
Myślałam, że u Ani jestem na wątku hi hi
Debiut i takie kuliste kształty? Super Czym cięłaś?
Ja chyba mało zdolna jestem, kulki mi nie wychodzą
Mówisz wątki pomyliłaś Mirelko, gdzieś wcześniej pisałam, że w dzieciństwie strzyżenie ćwiczyłam na młodszym bracie, coś mi chyba zostało z tej umiejętności
Mam taki mały sekatorek do cięcia roślin, jakoś nieźle nim się ciacha
Pozdrawiam