Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Moje małe wielkie marzenie

Moje małe wielkie marzenie

amelia_b 20:17, 14 cze 2016

Ślicznie przyciełas kule,piękne są a co jeszcze będziesz planować do nich. Pytam bo też na froncie mam kule z trawami. Ja myślę jeszcze o zawilcach wiosennych i jesiennych.
alis 20:29, 14 cze 2016

Toszka napisał(a)
gdyby coś się zaczęło dziać z buksami strzyzonymi i zroszonymi deszczem to natychmiast opryskuj p/grzybom

Będę obserwować Tosia
Ciągle pada, właściwie to dobrze, że pada, bo było już sucho, ale liczę jutro na słońce
alis 20:42, 14 cze 2016

amelia_b napisał(a)
Ślicznie przyciełas kule,piękne są a co jeszcze będziesz planować do nich. Pytam bo też na froncie mam kule z trawami. Ja myślę jeszcze o zawilcach wiosennych i jesiennych.

Amelko, w tym roku tak zostanie, dosadzę jeszcze przy stożku ML i chyba nie ma potrzeby nic więcej. Jedynie waham się czy nie dosadzić więcej begonii, tak aby zakryły bardziej ziemię, nie chciałabym przedobrzyć
Ja nie mam na tej rabacie za wiele miejsca do szaleństw, ale pomysł z zawilcami podoba mi się, w ogóle białe kwiaty w ogrodzie ostatnio do mnie baaardzo przemawiają
anbu 20:46, 14 cze 2016

Ali a cięłaś już też te malutkie buksy żywopłotowe?
alis 20:49, 14 cze 2016

Właśnie wczoraj przycięłam im czuprynki, tak po całości od góry, nie wiem czy dobrze zrobiłam (?)
alis 20:51, 14 cze 2016

mikami napisał(a)

Kulki jak na debiut przycięte superowo z moich wyszły jakieś pokraki tak że nawet nie było co pokazywać

Mirelko, trening czyni mistrza, następnym razem pójdzie Ci lepiej

Ja, muszę powiedzieć, że z przyjemnością ciachałam sobie te bukszpanikiDla mnie dobre takie prace na stresa a jeszcze tylko 2 mi zostały do strzyżenia

A pieso oj ma fory, ma W mojej obecności wciska hamulec przed rabatą, jak się za bardzo rozpędzi zabawnie to wygląda
anbu 20:51, 14 cze 2016

No właśnie nie wiem, ale jak ciąć buksy to chyba bez wyjątku Ja do swoich muszę też już uderzyć
alis 20:55, 14 cze 2016

anbu napisał(a)
No właśnie nie wiem, ale jak ciąć buksy to chyba bez wyjątku Ja do swoich muszę też już uderzyć

Anulka, a urosły Ci dużo te na obwódce? Bo mi się zdaje, że tak niewiele, a jeszcze po ciachnięciu to jakieś maleństwa takie mam wrażenie. Ale pamiętam słowa Toszki ,,żeby było lepiej, najpierw musi być gorzej" Tak to mniej więcej szło chyba
Toszka 21:18, 14 cze 2016

musi być gorzej, aby było lepiej

Ja dziś cięłam swoje buksy też, ale pominęłam jeszcze na 1-2 tygodnie te, co przyrosty mają w fazie przyrostów... poplątanie z pomieszaniem, ale chiba wicie, rozumicie

na razie jeszcze koszę trawnik... mam nadzieję na jutrzejszy deszcz
Toszka 21:18, 14 cze 2016

dziś coś mi internet wariuje... ciągle duble wysyłam