Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Iwk4 19:10, 20 lut 2016

Justynko, całościowy plan potrzebny mi był, by wiedzić, w jakim pójść kierunku. Twój ogród znałam. U Ani musiałam nadrobić.

Aniu, możesz jeszcze zmienić zamówienie. Wystarczy wysłać maila z nowym zamówieniem i powołać się na stare. Ja tak zrobiłam w F jesienią.

Będę w poniedziałek. Teraz weekend jest dla eMa. Też muszę go podkarmić
Buziaki
Kasya 19:13, 20 lut 2016

anna_t napisał(a)

widziałam piękna jest i podobno w delikatnym cieniu sobie radzi więc jak porosnie żywopłot i zrobi się lekki cień na altanie w południe to powinna dać rade? dorzuce jeszcze po sztuce LO bo pachnie silniej i powinno byc ok. jak chcesz to ci moge new dawn odstapic też?
ile Ty bierzesz LO?5szt?

tak, 5

pomysle... bo kurcze gdzie ja ją posadzę...
anna_t 19:15, 20 lut 2016

eee_taam napisał(a)
dziewczynki pogalopowały ...myślę ze jest chaos ...gigantyczny chaos i nikt nic mądrego kompleksowego nie doradzi....bo każdy ciągnie w swoja stronę skakacie za bardzo po rabatach trudno nadążyć za wami

po 1. Iwonka ładnie cie nakieruje ...ale dajcie jej złapać oddech

2. poroponuję na początek zając się rabata nr 9 (serby i studnia i RH ) wybrać rośliny które tam maja jeszcze być

3. a hortki ..typy odmiany proponuje póżniej rozważać jak już będzie wiadomo gdzie ich lokalizacja i ile szt. ( inspirki z hortkami świetne pomysł świetny ...wiec ....w trzeciej kolejności do szczegółowego planowania.

4. bo w drugiej kolejności trzeba zajać się różami ....zdążyłam już zrozumieć ze takie zamówienie zostaje i podlega zmianie .....tak więc proponuję żeby wsadzeniem róż przy tarasie - jakie gdzie ile i układ - zajęła się sama właścicielka watka ...daj propozycje będziemy oceniać

resztę rabat ...zostawcie w spokoju ....przecież i tak na raz wszystkiego nie zrobi

tak najważniejsza jest teraz rabata z rodkami
mój pomysl
tak było

a taki pomysł, rodki zgrupowac po lewo na tyłam buk dawyck gold, danicy zgrupowac po lewo, posadzić hakone i do tego jednoroczne czarne konwalniki
anna_t 19:19, 20 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Kiermasze pod halą? Gdzie to i kiedy?

podobno jakoś od połowy maja, po ogrodnikach napewno. hale na Politechniki tam gdzie expo. przyjedziesz? to się umówimy koniecznie
anna_t 19:20, 20 lut 2016

Iwk4 napisał(a)
Justynko, całościowy plan potrzebny mi był, by wiedzić, w jakim pójść kierunku. Twój ogród znałam. U Ani musiałam nadrobić.

Aniu, możesz jeszcze zmienić zamówienie. Wystarczy wysłać maila z nowym zamówieniem i powołać się na stare. Ja tak zrobiłam w F jesienią.

Będę w poniedziałek. Teraz weekend jest dla eMa. Też muszę go podkarmić
Buziaki

spokojnie Iwona, dbaj o eMa, czekam z decyzjami na Ciebie do poniedziałku. miłego weekendu
anna_t 19:20, 20 lut 2016

Kasya napisał(a)

tak, 5

pomysle... bo kurcze gdzie ja ją posadzę...

jak to gdzie? drzew masz tyle, puść przy jednym
AnnaCh 19:21, 20 lut 2016

anna_t napisał(a)
podobno jakoś od połowy maja, po ogrodnikach napewno. hale na Politechniki tam gdzie expo. przyjedziesz? to się umówimy koniecznie
Jak w jakiś weekend to przyjadę Do Łodzi ode mnie rzut beretem
ivo 19:24, 20 lut 2016

Zapraszam Aniu do mnie na głosowanie i wszystkich zaglądających również

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5905-zielonym-od-linijki-ogrod-ivony?page=72#post_4
anna_t 19:48, 20 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Jak w jakiś weekend to przyjadę Do Łodzi ode mnie rzut beretem

napewno w weekendy, dam Ci znać jak się zacznie
anna_t 19:48, 20 lut 2016

ivo napisał(a)
Zapraszam Aniu do mnie na głosowanie i wszystkich zaglądających również

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5905-zielonym-od-linijki-ogrod-ivony?page=72#post_4

lecę