Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Sonka 12:59, 30 lip 2016

Biało kwitnące to polecam Ci białe liatry, mają ładny pokrój, mało liści , małe wymagania glebowe, ładnie się rozrastają, godne uwagi, ja mam liliowe, też bardzo fajne.
kasja83 18:05, 31 lip 2016

anna_t napisał(a)

hahahahha dokładnie dobrze to ujełaś z zacięciem
mnie to bawi strasznie gdy mowi cos do mnnie i robi taką powazną minę i niby mi grozi "mamooo musisz mi włączyć bajki"

Hej Aniu-połapać się nie mogłam,bo awatarek zmieniłaśCzyżby Twoje latorośla też używały groźby?Trochę mnie nie było-ale jak dobrze pamiętam do pracy będziesz teraz jakoś wracać?Kiedyś o tym pisałaś.
anna_t 19:42, 31 lip 2016

AnnaCh napisał(a)
Kochana zaspałam to ja z drugim dzieckiem
Jeżówki pokochałam wielką miłością od tego roku Hortki ponoć można ograniczać trochę cięciem.

hahahhaah to fakt ja w porównaniu do Ciebie to drzemke miałam
jeżówki i hortki rosliny idealne
rozark 19:43, 31 lip 2016

zaglądam co u ciebie
ty dalej projektujesz
kiedy zrobisz sobie przerwę?
anna_t 19:43, 31 lip 2016

Filemon24 napisał(a)
Zapomniałam odpisać o wysokości hortensji moim zdaniem ta litte lime raczej nie osiągnie tych 150 cm ale głowy urwać sobie nie dam hehe może jeszcze jakby Bożenki z hortensjady zapytać ?
to 70 cm rośnie hortenjsa bobo - też bardzo ładna

niektóre roślinki podsypałam obornikiem granulowanym ale to tylko kilkanaście sztuk raptem ( bo większość albo nowo posadzone albo zmieniały miejsce i wolałam ich nie obciążać dodatkowo)

pytam bo myślałam ze masz dostep do świerzego i stosujesz, bo dostałam ostatnio kurzak
anna_t 19:45, 31 lip 2016

Sonka napisał(a)
Biało kwitnące to polecam Ci białe liatry, mają ładny pokrój, mało liści , małe wymagania glebowe, ładnie się rozrastają, godne uwagi, ja mam liliowe, też bardzo fajne.

fioletowe mam,musze upolować białe choć podobno krócej kwitną?
anna_t 19:47, 31 lip 2016

kasja83 napisał(a)

Hej Aniu-połapać się nie mogłam,bo awatarek zmieniłaśCzyżby Twoje latorośla też używały groźby?Trochę mnie nie było-ale jak dobrze pamiętam do pracy będziesz teraz jakoś wracać?Kiedyś o tym pisałaś.

używa ale mam juz na nią sposob, mówię: skoro mówisz do mnie "musisz" to ja tym bardziej tego nie zrobie. a ona wtedy od razu mówi poproszę
do pracy wróce jak się Natka do złobka gdzieś dostanie a narazie się nie zanosi..
Makusia 21:09, 31 lip 2016

Tym razem rozmowy o dzieciach
A to podobno forum ogrodnicze! Ja jednak twierdzę, że tu i o życiu i o gotowaniu, problemach małżeńskich i wychowywaniu dzieci można dużo ciekawego się dowiedzieć
Mój Młody ma 8 lat i tylko piłkę w głowie- ja już tych czasów wczesnego dzieciństwa nie pamiętam, ale powiem Ci, że córeczki masz jak Malinki!
anna_t 21:12, 31 lip 2016

dzięki Marta
mam znowu nie ogrodowy temat i prośbę
czy macie/znacie/polecacie jakiś środek do czyszczenia kamienia na marmurze/granicie? chodzi mi o taki osad przy zlewie kuchennym
Makao_J 22:23, 31 lip 2016

A octem próbowałaś??