Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

ag_zie 10:56, 04 sie 2016

O rany! Ty lepiej ogród zostaw w spokoju i leż grzecznie! A kręglarz nie wsuną Ci tego dysku? Ja z mamą jeździłam do takiego fajnego że wchodziła jak staruszka a wychodziła już prosto. Ale to był dziadek i niestety już go nie ma...a szkoda!
anna_t 11:13, 04 sie 2016

już mi trzeci dzień wsuwa
ren133 11:19, 04 sie 2016

anna_t napisał(a)
wiesz już w tamtym tygodniu mnie kuło w plecach i przy niektórych ruchach już mnie zginało, potem ta impreza w sobote szpile tańce do rana a w poniedziałek miałam gości i wieczorem wyjmując ze zmywary bach i leżę!i już nie wstałam trzeba masaże robić żeby dysk wskoczył spowrotem,mogę lezeć i dzisiaj już stoje. powoli i zacznę siadać
ŚŚ chciałabym do chrzcin posadzić czyli do przyszłej soboty ale zobaczymy jak wyjdzie bo M przęsła ma jeszcze wstawić żeby grajdołek na froncie zasłonić

A to jakiś fizjoterapeuta Ci te masaże robi tak?
Kurczę i to tuż przed imprezą!!! Robisz chrzciny w domu?
W sumie jak nie zdążysz wsadzić tych ŚŚ to świat się nie zawali ... zdrowie ważniejsze ... zadatkuj je tylko żebyś nie musiała od nowa szukać
anna_t 11:24, 04 sie 2016

tak mamy takiego sprawdzonego, tesciową też naprostowywał
chrzciny w domu a ŚŚ kupione tylko odbiór, chciałabym posadzić bo to jakis krok do przodu ale zobaczymy..
ren133 11:31, 04 sie 2016

anna_t napisał(a)
tak mamy takiego sprawdzonego, tesciową też naprostowywał
chrzciny w domu a ŚŚ kupione tylko odbiór, chciałabym posadzić bo to jakis krok do przodu ale zobaczymy..

To chyba jakiś catering masz no bo jak dasz radę?
anna_t 11:42, 04 sie 2016

no pewnie ale ja mam nadzieje ze do przyszłej niedzieli będę już sprawna...miałam takie plany..jeszcze muszę wypielić ładnie, przesadzić na rożance rozchodniki bo kolejne 10 lawend bedę wsadzać, te śś...nie no muszę być sprawna...jedyny narazie plus tego wszystkiego że M sam kostke pieli i chyba dociera do niego ile ogród kosztuje pracy
Makao_J 11:54, 04 sie 2016

Wyskoczonego dysku współczuję ale tak jak pisze Agnieszka że na jednej wizycie potrafią włożyć dysk to i ja byłam świadkiem. Jedna z najlepszych masażystek u nas tak robi.
Znajomy opowiadał nawet jak to zrobiła. Gadała do niego gadała przy okazji szukała, macała i nagle chlup i dysk na miejscu. Wygięła różne części ciała w różne strony i z głowy. Nawet nie zdążył się zorientować i wyszedł jak nowy. Lekki ból jeszcze się utrzymywał ale szybko minął.

Miejmy nadzieję że takie rozłożenie w czasie tego nie jest zwykłym naciąganiem na kasę (bo tak też potrafią) i na prawdę staniesz na nogi do chrzcin Trzymam kciuki.
anna_t 12:01, 04 sie 2016

tylko że jak człowiek o to nie zadba to można dobrze od masarzysty nie wyjść a wyskoczy znowu. mój rozmasowuje mi prostownik bo podobno też napiety jak baranie.... był i każe mi ćwiczenia robić żeby te mięsnie prostujące lepiej trzymały. poza tym zero dzwigania, schylania i siedzenia. jutro powiedział że powinnam już siadać bez obawy że znowu coś się nie wysunie
co tu dużo mówić trzeba się wziąć za siebie i czasem choć na basen pójść a nie tylko wyrywać chwasty i maleństwo dźwigać
Anda 12:03, 04 sie 2016

Aniu, życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Uważaj na siebie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anna_t 12:07, 04 sie 2016

dziękuję