Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anbu 13:10, 04 sie 2016

anna_t napisał(a)
Aniu dysk mi wypadł i leze od poniedziałku,jedyną moją pociechą jest internet modlę się tylko żeby mi do chrzcin przeszło...

Jeju, Aniu zdrówka życzę. Leż grzecznie i się nie ruszaj a przejdzie do chrzcin
16:14, 04 sie 2016
anna_t napisał(a)
pierwszy raz tak ze aż wypadł,ale kregarz powiedział że pracowałam na to już wczesniej..

przerobiłaś się
twoje myśli o ćwiczeniach i basenie to dobry trop ...to musisz w życie wdrożyć i masaże chyba tez przez jakis czas bez tego bedziesz skazana na zlecanie prac w ogrodzie ...a kto inny ci tak doskonale wszystko zrobi?
anna_t 16:24, 04 sie 2016

anbu napisał(a)

Jeju, Aniu zdrówka życzę. Leż grzecznie i się nie ruszaj a przejdzie do chrzcin

musi przejść..
anna_t 16:27, 04 sie 2016

eee_taam napisał(a)

przerobiłaś się
twoje myśli o ćwiczeniach i basenie to dobry trop ...to musisz w życie wdrożyć i masaże chyba tez przez jakis czas bez tego bedziesz skazana na zlecanie prac w ogrodzie ...a kto inny ci tak doskonale wszystko zrobi?

tfu tfu wypluj,przejdzie i wróce do żywych. nikt nie zrobi tak jak chce i dodatkowo jeszcze w psychiatryku na nerwy wyladuje
masaze fajna sprawa to bede powtarzać choć te pierwsze bolesne bardzo ale myślę ze już coraz przyjemniej bedzie..
17:14, 04 sie 2016
anna_t napisał(a)

tfu tfu wypluj,przejdzie i wróce do żywych. nikt nie zrobi tak jak chce i dodatkowo jeszcze w psychiatryku na nerwy wyladuje
masaze fajna sprawa to bede powtarzać choć te pierwsze bolesne bardzo ale myślę ze już coraz przyjemniej bedzie..

nie bądź leń ...ogrodnik nie jest leniem ...na kazdej płaszczyźnie życia cieżko zaiwania ćwiczenia to konieczność musisz miec mocne mieśnie do trzymania pionu będzie dobrze to tylko kwestia czasu ...zobaczysz

PS. choc za młoda na dyski jestes
Monka 19:38, 04 sie 2016

Ania współczuję Ty jesteś perfekcjonistka, musisz mieć plan i wszystko pod kontrolą ? a tu klops życie ułożyło inny scenariusz, , zdrowiej i dbaj o siebie, a ogród nie zając jest i jeden plus Em się wdraża w prace ogrodowe i doceni Twój wysiłek i będzie Cię wychwalał pod niebiosa
anna_t 10:22, 05 sie 2016

Justyś ja chyba leń nie jestem...od leżenie dyski nie wypadają
Monika no niestety plan lubię mieć bo jak nie mam poukładane w glowie to czuje sie jak w chaosie. a z kontrolą to nie do końca bo lubię gdy M też coś ogarnia ale u mnie właśnie z tym problem :/ teraz trochę odczuwa co mam na codzień

żeby nie było że tylko leże to zamówiłam sobie lekturę

kasja83 11:51, 05 sie 2016

anna_t napisał(a)
Justyś ja chyba leń nie jestem...od leżenie dyski nie wypadają
Monika no niestety plan lubię mieć bo jak nie mam poukładane w glowie to czuje sie jak w chaosie. a z kontrolą to nie do końca bo lubię gdy M też coś ogarnia ale u mnie właśnie z tym problem :/ teraz trochę odczuwa co mam na codzień

Nie próżnujesz-nawet w łóżku
anna_t 20:07, 05 sie 2016

wkońcu mam..
20:58, 05 sie 2016
anna_t napisał(a)

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies