Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

bozga 21:16, 23 paź 2016

śliczna ta jesień, tła gór zazdroszczę a najbardziej w tej chwili podziwiam za wydziergane wianki
Gabriela 21:19, 23 paź 2016

I u Ciebie boskie kolory.
Czy wstawiłeś fragmenty wiązanek na zdjęciach z czosnkami? Pokaż całe, będę się inspirować, bo też robię je sama.
Funkii bym jeszcze nie ścinała, są piękne.
Zielona 21:20, 23 paź 2016

Bylinowa na żywo może nie zachwyca, ale... co z tego, skoro na zdjęciach jest świetna?
Dobrze, że wpadasz do tego swojego ogrodu, bo foty z takimi nasyconymi kolorami chyba tylko u Ciebie i Lukiego można znaleźć.
tulucy 21:20, 23 paź 2016

Foty piękne ale to wiesz ja też z zazdrością na tło popatruję... To jest przestrzeń... Nie to co na płaskim w zabudowie ciasnej.
Marta 21:51, 23 paź 2016

Śliczna jesień u Ciebie, też mam grzyby w ogrodzie, szkoda tylko, że trujące...
Juzia 09:57, 24 paź 2016

Napasłam oczy kolorami i promieniami słońca!
Aż mi cieplej się zrobiło

PS Trawnik do koszenia masz

Kuba 10:17, 24 paź 2016

nawet nie zdawałam sobie sprawy że molinia zmienia barwę jesienią- jeśli tak podoba mi się coraz bardziej
dlaczego hosty chcesz wycinać? pasują tam
Gocha 10:29, 24 paź 2016

Sebastian a mnie się podobają takie płomienne hortensje chociaż pamiętam jak jeszcze nie tak dawno zazdrościłam Ci ich bo takie piękne zielono białe były. To tło Twojego ogrodu- znaczy się o teren górzysty mi się rozchodzi - po prostu piękne. Pozdrawiam gorąco
Sebek 12:50, 24 paź 2016

Paweł - nowy dom budujesz? Jeśli chodzi o projekty to kiedyś robiłem do projektu na studia mocne rozeznanie w temacie i wiesz co? Mało w Polsce dobrej architektury. Mamy coraz więcej obiektów światowego formatu, jeszcze więcej "żółtych domków z tujami" jak to zwykła mawiać pewna pani doktor z mojej uczelni - a nie mamy prawie nic pomiędzy. Trzeba się zgłosić po indywidualny projekt. My Polacy jeszcze mamy słabe marzenia Osobiście w głowie projekt swojego domu mam - może go kiedyś zrealizuje w 3d

Asia - czyżbyś pismo literkowe, a nie obrazkowe czytała? Ja najczęściej mam na odwrót

Jola - miszcz? 3 minuty je robiłem, od niechcenia

Kasia - mam się do okulisty zgłosić? Sugerujesz mu coś?

Ewa - to pissardi. Tegoroczne nabytki, jeszcze nie poczuły dobrze jesieni.

Ola - ja też W zeszłym roku tak się przebarwily gdy kwiaty były jeszcze różowe - to dopiero był widok!

Blyxa - dzisiaj zebrałem większość liści kosiarką. Te na rabatach niech sobie jeszcze lezakują, nie mam weny

Jazzy - to złudzenie. W większości są porazone przez grzyba, ale po signum zdążyły częściowo odrosnac. w przyszłym roku mam nadzieje będą już idealnie zielone
Sebek 13:16, 24 paź 2016

Bozga - wiankow nie ma co zazdrościc - bierzesz gąbkę, scinasz tuje w ogrodzie, wtykasz kwiaty - i juz Ja mam niestety ten problem, że nie lubię rzeczy powtarzalnych i masowych. Zwłaszcza, że te kwiaty są wyrazem pamięci i szacunku - a coś bardziej wyszukanego w kwiaciarniach kosztuje naprawdę duże pieniądze.

Gabrysiu - jak nie zapomnę to zrobię zdjęcia
Hosty zostaną, dopiero w maju je zobaczę

Marta - nasycone kolory widuje teraz we wszystkich wątkach, u Ciebie również A co do obróbki zdjęć - bawię się tylko światłem i cieniem. Na więcej zabaw szkoda mi czasu

Łucja - mój ogród jest otoczony 4 domami oddalonymi od siebie co kilka metrów Przy robieniu zdjęć wyczyniam niezłe wygibasy, by jakoś te zdjęcia wyszły

Marta - wszystkie grzyby są jadalne. Tyle, ze niektóre tylko raz

Juzinka - trawnik skoszony dzisiaj - po właściwie miesiącu bez traktowania ostrzami. Chciałem go skosie w tygodnie temu, ale pizgało na zewnatrz i sie mi nie chciało Jak dobrze, że u mnie już dawno zimno i wolniej ta trawa rośnie

Ewo z Kuby Molinie ponoć mają świecić jesienią slomkowyn kolorem. I jestem w stanie w to uwierzyć patrząc na nie z bliska

Gosiu - w tym roku mam niedosyt tych hortensji. We wrześniu zaczęły tłoczyć, a teraz jest już właściwie po ptokach. No ale trudno - moja głowę i tak zajmują inne rzeczy - ogród poszedł niemal na koniec listy I z jednej strony nie znoszę późnej jesieni i zimy, ale z drugiej odpoczynek od ogrodu zrobi mi na pewno dobrze