Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

kaisog1 22:39, 28 lut 2017

Masz ewidentne, ogrodowe ADHD Buziam Sebuś
nawigatorka 23:29, 28 lut 2017

ja planuje ściąć w tym roku ID. choc tragedi nie ma. ściać pierwszy raz od ostatniego ciecia sprzed paru lat kiedy to mi zdechły...
amelia_b 08:05, 01 mar 2017

nawigatorka napisał(a)
ja planuje ściąć w tym roku ID. choc tragedi nie ma. ściać pierwszy raz od ostatniego ciecia sprzed paru lat kiedy to mi zdechły...
i ja się zastanawiam co zrobić, w tamtym roku skubałam w tym chyba zrobię to samo co Ty Asiu, he he w razie co będzie na Ciebie
malgol 08:23, 01 mar 2017

nawigatorka napisał(a)

W tym sezonie mam zamiar posadzić ID. I mam rozumiem,ze powinnam nastawić się na problemy pozimowe? Czy jak ścinacie to ładnie odbijają?

A poza tym przyszłam się przywitać trafiłam tutaj wiedziona informacjami o ID
Masz piękny ogród i jeśli pozwolisz będę częściej zaglądać.Przez chwilę myślałąm, że jestem u Polinki
Sebek 12:05, 01 mar 2017

Obiektywnie stwierdzam, ze działam na baterie słoneczne - wstałem wczoraj po 7, a szalałem na parkiecie do 3 w nocy - i nadal mnie nosiło Karnawał zamknąłem z pompą
Dziękuje, ze zagladacie i kibicujecie Pozwólcie, ze tylko odpowiem na pytania, bo po co nabijać strony
Sebek 12:09, 01 mar 2017

malgol napisał(a)

W tym sezonie mam zamiar posadzić ID. I mam rozumiem,ze powinnam nastawić się na problemy pozimowe? Czy jak ścinacie to ładnie odbijają?

A poza tym przyszłam się przywitać trafiłam tutaj wiedziona informacjami o ID
Masz piękny ogród i jeśli pozwolisz będę częściej zaglądać.Przez chwilę myślałąm, że jestem u Polinki

Jak będą narażone na działanie słońca i wiatru - nastaw się
Je trzeba sciac w odpowiednim momencie, w czerwcu są już zielone wstawię potem u Ciebie zdjęcia z zeszłego roku jak się zachowywały
Za pochwały dziękuje - w tym roku już żadnych rewolucji nie będzie - przynajmniej w ogrodzie Niech sobie rośliny spokojnie rosną, choc jeden rok
Piotr_ 12:14, 01 mar 2017

Witaj widzę że u cb porobione prawie wszystko a u mnie nic bo dopiero śniegu się wyzbyłem i tak jeszcze go gdzie nie gdzie mam, aż do znudzenia.
U cb już wiosna jest
malgol 12:15, 01 mar 2017

Ok czekam
abiko 12:16, 01 mar 2017

Sebek napisał(a)
Obiektywnie stwierdzam, ze działam na baterie słoneczne - wstałem wczoraj po 7, a szalałem na parkiecie do 3 w nocy - i nadal mnie nosiło Karnawał zamknąłem z pompą
Dziękuje, ze zagladacie i kibicujecie Pozwólcie, ze tylko odpowiem na pytania, bo po co nabijać strony

Czyli wszystko ok, Seba wrócił, karnawał zamknięty, no tylko pozazdrościć. Ja się o przywrotnik przypomnę, bo chyba masz, nie masz?
barbara_kraj... 12:24, 01 mar 2017

Proponuję ID ścinać całkiem, te zeszłoroczne, choć teraz zielone i tak zdechną, tylko później. A tak od razu wyrosną świeże. Przerobiłam to w ub. roku.