Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 21:07, 01 cze 2017

lutroja napisał(a)
Trawniczek już piękny, znam ból spalenia nawozem, ja popaliłam wszystkie krzewy dookoła ogrodzenia, część w ogóle wypadło, część odbija...płakałam rzewnymi łzami.

Ja nie miałem zamiaru płakać nad tym trawnikiem - po prostu się wkurzyłem (najładniej określając), że znów musiałem się namachać jak głupi osioł i kolejny raz wydać pieniądze na ponowne założenie go... A mogło pójść na inne przyjemności Spalonego żywopłotu współczuję...
Sebek 21:10, 01 cze 2017

Mala_Mi napisał(a)
Ależ przedobrzyłeś z trawniczkiem.. jakby stado psów nasikało

Irysy z czosnkami i orliki.. piękne ujęcie. chyba przeproszę iryski .. wiem, ze zeszłoroczne, ale w tym roku tez mi się podoba

To połączenie ma tylko jeden minus - od lipca zostają tylko liście. Dlatego z tyłu wsadziłem molinie, które mam nadzieję nie zostaną pożarte przez liście orlików, bo ostatnio je spod nich wydobywałem... Dlaczego ja nie umiem po tylu latach zachowac odpowiednich odległości między badylami?
Madzenka 06:56, 02 cze 2017

Wzorcowy trawniczka, chyba muszę spalić mój na razie go tylko niechcący popaliłam roundapem przy oprysku trawy wylazacej w opasce domu ....a korzenie ta trawa miała w trawniku
Sebek 23:01, 02 cze 2017

Madzenka napisał(a)
Wzorcowy trawniczka, chyba muszę spalić mój na razie go tylko niechcący popaliłam roundapem przy oprysku trawy wylazacej w opasce domu ....a korzenie ta trawa miała w trawniku

No zdarza się najlepszym Dobrze, że róż nie spaliłaś, bo liczę na spektakl różany
gierczusia 08:00, 03 cze 2017

Wróciłam się aż do orlików z czosnkami, no bo skoro takkk chwalà , to nie wypada przegapić noooo... cudo rzeczywiście..żal mi teraz ,że u mnie taka miniatura..echhhh
Z trwnikiem - to Cię podziwiam cacy go odbudowałeś..nie ma śladu po spaleniźnie
Sebek 22:24, 03 cze 2017

gierczusia napisał(a)
Wróciłam się aż do orlików z czosnkami, no bo skoro takkk chwalà , to nie wypada przegapić noooo... cudo rzeczywiście..żal mi teraz ,że u mnie taka miniatura..echhhh
Z trwnikiem - to Cię podziwiam cacy go odbudowałeś..nie ma śladu po spaleniźnie

Biorąc pod uwagę okrągłą ilość wolnych weekendów w czerwcu - (calutkie zero!) nie wiem czy nie przegapię mojego ulubionego etapu kwitnienia bylinówki... Ale skoro tulipany poczekały to może i te badyle będą łaskawe? Jeśli nie to chociaż mam nadzieję, że zdam wszystko i stwierdzę, że czas spędzony nad nauką był wart mojej nieobecności

Trawnik nie jest jeszcze idealny, ale kiedyś wyjdzie na prostą Skoro ja już nawet powoli wychodzę z dołka to może i jemu się uda
Kacha123 22:28, 03 cze 2017

Zero wolnych weekendów? Ale jak? Mam nadzieję, że zajęte przez rozrywki a nie pracę!
Sebek 22:34, 03 cze 2017

Kacha123 napisał(a)
Zero wolnych weekendów? Ale jak? Mam nadzieję, że zajęte przez rozrywki a nie pracę!

No niestety Ten mam wolny, a przez resztę pracuję. Jednak chciałem sobie nadgonić dzisiaj parę rzeczy i... zostałem w K. Na Boże Ciało zrobię sobie wolne
nawigatorka 23:58, 03 cze 2017

Spoko ja wolne weekendy mam... we wrzesniu
Lukasz2013 22:34, 04 cze 2017

Czy tutaj coś się dzieje czy nic???
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies