Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

Kindzia 12:17, 04 paź 2016

Ładna sadzona różana!!!
Ale jakie pieski śliczne!!!!!!!!!!
Zana 21:14, 04 paź 2016

Cudna róża. A ja sobie kupiłam takiego Twojego poczochrańca, tujkę Whipcord na nóżce. Posadziłam do donicy na balkonie, fajnie wygląda. Mam nadzieję, że przezimuje, bo szkoda by było.
MirellaB 22:04, 04 paź 2016

Taką różę kupiłam na Różanym Weekendzie w Rosarium. Podobno krótko trzyma kwiat. Takie informacje były na O od jej posiadaczy.
zoja 22:16, 04 paź 2016

Zana napisał(a)
Cudna róża. A ja sobie kupiłam takiego Twojego poczochrańca, tujkę Whipcord na nóżce. Posadziłam do donicy na balkonie, fajnie wygląda. Mam nadzieję, że przezimuje, bo szkoda by było.

Anula a gdzie kupilas? Jesli stacjonarnie to prosze napisz mi na priv i cene takze
Wendy79 22:55, 04 paź 2016

I ja przywiozłam Goethe z Rosarium. Twój krzaczek bardzo ładnie rozwinięty. Przypomniałam sobie, że miałam sobie nowe róże zamówić
Też, jak wariatka, cieszę się z deszczu
Katkak 05:49, 05 paź 2016

Kamis ja najbardziej lubię trzmieline zielono żółtą, bo jest taka radosna
kasja83 07:36, 05 paź 2016

kamila66 napisał(a)
Było dużo, traw i roślin polecanych tutaj
Fotki straganów brak, ponieważ bałam się o młodego, że mi zniknie w tłumie, na roślinach był szał
Krótka fotorelacja będzie ale rolniczej części Dzieciaki mogły poszaleć na dmuchańcach

Miłość mojego syna

Obawiam się, że moi chłopcy nie schodziliby z tej konstrukcji

Sadzonka bardzo dorodna-co znaczy być,zobaczyć, wybrać
kamila66 08:29, 05 paź 2016

MirellaB napisał(a)
Taką różę kupiłam na Różanym Weekendzie w Rosarium. Podobno krótko trzyma kwiat. Takie informacje były na O od jej posiadaczy.

Ukradłam Zagajance jej listę i jej opinia
5. J.W.Goethe (piękny kwiat, długo kwitnie, ładnie pachnie)
może jest więcej czynników na które składa się długość utrzymania kwiatów, deszcze wiatr itp. doświadczymy
TOP-10:
1. Pashmina (piękny kwiat i kolor, wcześnie zakwita, długo kwitnie, obfite kwitnienie)
2. Queen of Sweden (wcześnie zakwita, piękny kwiat, obfite kwitnienie)
3. Artemis (wcześnie zakwita, długo kwitnie, piękny kwiat, obfite kwitnienie)
4. Falstaff (wcześnie zakwita, długo kwitnie, piękny kwiat, ładnie pachnie)
5. J.W.Goethe (piękny kwiat, długo kwitnie, ładnie pachnie)
6. Roberto Capucci (piękny kwiat, długo kwitnie, ładnie pachnie)
7. Munstead Wood (piękny kwiat i kolor, obfite kwitnienie, ładnie pachnie)
8. Aphrodite (piękny kwiat w rozkwicie, długo kwitnie, obfite kwitnienie)
9. Herzogin Christiana (piękny kwiat, obfite kwitnienie, ładnie pachnie)
10. Chandos Beauty (piękny kwiat, długo kwitnie, ładnie pachnie)

Kochane, ale mniej:

1. Pride and Prejudice (piękny kwiat, obfite kwitnienie, minusik za późne kwitnienie)
2. Celebrating Life (piękny kolor, ładnie pachnie, obficie kwitnie, minusik za nieładne przekwitanie)
3. Larissa (piękny kwiat w rozkwicie, obfite kwitnienie, minusik za późne kwitnienie)
4. Bremer Stadtmusikanten (piękny kwiat, obfite kwitnienie)
5. Mme F.Graindorge (piękny kwiat, długo kwitnie, obfite kwitnienie, minusik za podłapanie plamistości)
6. Gemma (piękny kwiat, długo kwitnie, obfite kwitnienie, minusik za kolor nie do końca w moim typie)
7. Tranquillity (piękny kwiat, ładnie pachnie)
8. Jan Paweł II (piękny kwiat, obfite kwitnienie, ładnie pachnie)
9. Eden Rose (piękny kwiat, obfite kwitnienie)
10. Sneprinsesse / Snow White (długo kwitnie, obfite kwitnienie, piękny kwiat)
11. Scepter’d Isle (wcześnie zakwita, piękny kwiat, obfite kwitnienie)
12. Charming Piano (piękny kwiat, obfite kwitnienie)
13. Patricia Flower Circus (piękny kwiat, długo kwitnie, obfite kwitnienie, minusik za podłapanie plamistości)
14. Dieter Muller (piękny kwiat w rozkwicie i kolor, wcześnie zakwita, minusik za nietrwały kwiat i podłapanie plamistości)
15. Claude Brasseur (piękny kwiat i kolor, ładnie pachnie, minusik za późne kwitnienie i podłapanie plamistości)
16. Miss Dior (piękny kwiat, obfite kwitnienie, długo kwitnie, minusik za podłapanie plamistości i niski krzaczek)
17. Great North Eastern Rose (piękny kwiat, obfite kwitnienie, minusik za podłapanie plamistości i niski krzaczek)
18. Moonstone (piękny kwiat i kolor)

19. Old Port (piękny kwiat i kolor)
20. Ancient Mariner (piękny kwiat i kolor)
kamila66 08:38, 05 paź 2016

Rumianka napisał(a)
Ale się dzieje w Oflisowym...plany na zmiany, mandżurka - wek z ogrodu, nowe rośliny, ho, ho, ho...Winobluszcz piękny jest jesienią szczególnie, ale bardzo ekspansywny...U siebie miałam go na płocie przez 8 lat, ale tak zarósł, pomimo cięcia, że siatka była obciążona jego gałęziami do granic wytrzymałości...więc w ubiegłym roku pożegnałam się z nim, a siatka zrobiła Uuuuf... Zostawiłam go jedynie na muszli, by osłaniał ławkę, bo tam ma być cień, tak chcę...Pięknie się przebarwiają roślinki...Pozdrawiam...

Manżulską chciałaby wyrzucić ale z drugiej strony daje rewelacyjny cień, winobluszcz wygląda dobrze na tym betonowym płocie więc póki co nie zamierzam go likwidować
kamila66 08:43, 05 paź 2016

Kindzia napisał(a)
Ładna sadzona różana!!!
Ale jakie pieski śliczne!!!!!!!!!!

Kasiu pieski kofam miłością prawdziwą
Róża ma piękny kolor, mocny taki jak lubię