Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

kamila66 22:56, 29 maj 2017

jazzy napisał(a)
Pięknie u Ciebie!
U mnie cukinia zaczyna kwitnąć
Jest szansa że doczekam się owoców, o ile ślimaki nie zeżrą całej...

Jazzy ja kupiłam w tym roku sporą sadzonkę mam nadzieję, że nie dają jej rady. Swoich wyhodować nie umiem. Życzę Ci aby Twojej nie zjadły bo to co uprawiasz jest pyszne
Dzięki za miłe słowa
kamila66 23:30, 31 maj 2017

Dzisiaj mieliśmy akcję spełnianie marzeń, mamusi dzień dziecka trwa
Zdjęcia jeszcze z placu budowy

Dobrej nocy

_Martini_ 23:46, 31 maj 2017

Kamila, super sprawa, na pewno się sprawdzi. A u nas trampolina. I spokój w chacie, dzieciaki nie smęcą się bezczynnie. To był trafiony zakup.
AnnaCh 10:15, 01 cze 2017

Kamilka, synuś się pewnie bardzo cieszy Super

Martyna, uważaj z trampoliną, z jednej strony jest ok, bo ruch, ale z drugiej na stawy jest bardzo niedobra. Utkwiło mi w pamięci jak kiedyś M opowiadał, że długo nie było w klasie jednego chłopca, okazało się, że leżał w szpitalu, miał poobijane narządy wewnętrzne... od nadmiaru trampoliny. Skakał ciągle, aż mu się bebechy za bardzo wytrząsły.
_Martini_ 12:56, 01 cze 2017

Ania, teraz to mają ograniczenia czasowe, no bo szkoła. A w wakacje jak upał, to wiem, że nawet im się nie chce za bardzo (sprawdzone u sąsiadów). Ale ta historia, o której piszesz to aż nie do uwierzenia
kasja83 12:58, 01 cze 2017

AnnaCh napisał(a)

Martyna, uważaj z trampoliną, z jednej strony jest ok, bo ruch, ale z drugiej na stawy jest bardzo niedobra. Utkwiło mi w pamięci jak kiedyś M opowiadał, że długo nie było w klasie jednego chłopca, okazało się, że leżał w szpitalu, miał poobijane narządy wewnętrzne... od nadmiaru trampoliny. Skakał ciągle, aż mu się bebechy za bardzo wytrząsły.

No u nas teraz jest zakaz trampoliny-bo młodszy chodzi na rehabilitację kolan-łatwo teraz o kontuzję.
frezja 14:04, 01 cze 2017

kasja83 napisał(a)

No u nas teraz jest zakaz trampoliny-bo młodszy chodzi na rehabilitację kolan-łatwo teraz o kontuzję.

Podobnie z hulajnogą (skrzywienia kręgosłupa )...co za dużo to niezdrowo.
patrycja 15:42, 01 cze 2017

AnnaCh napisał(a)

Tak kochani uważajcie na trampoliny.
Moja córa właśnie na ty cholerstwie złamała rękę
kaz742011 21:38, 01 cze 2017

Kamilka dzięki za wizytę u mnie i porady na temat żurawek. Pismo obrazkowe pobieżnie obejrzałam , bo wybacz wątku chyba nie nadrobię . Obiecuję za to być od teraz w miarę na bieżąco.
Katkak 21:55, 01 cze 2017

Kamcia ale syniu musi być happy . Słonko co do farby to myślę, że to raczej ja bym się Was doradzała- wszak Twój Em się na drzewie zna jak mało kto . Ja swoją mikroaltankę malowałam lakierobejcą z Vidaronu, przezroczystą. U siebie napisałam Ci, że w reklamie przed Mają jakieś ciekawe farbt pokazują, ale Abiko napisała, że niespecjalne są. Kamcia znów różę przytargałam . Doradź gdzie posadzić, pliiiiis. Dwie miejscówy dałam do wyboru