Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

_Martini_ 19:46, 28 mar 2018

A mi się podoba biała ławeczka w tle. W zeszłym roku eM przemalował na bialo huśtawkę i bardzo mi przypadła do gustu. Z chęcią zrobiłabym na biało pergole, ale to by była trudna sztuka bo rosną juz powojniki.
Stokrotki miałam mieć na kuchennym parapecie i jakoś się ociągam przez niepogodę. Może tuż przed świętami uda mi się obsadzić doniczkę.
kamila66 20:11, 28 mar 2018

_Martini_ napisał(a)
A mi się podoba biała ławeczka w tle. W zeszłym roku eM przemalował na bialo huśtawkę i bardzo mi przypadła do gustu. Z chęcią zrobiłabym na biało pergole, ale to by była trudna sztuka bo rosną juz powojniki.
Stokrotki miałam mieć na kuchennym parapecie i jakoś się ociągam przez niepogodę. Może tuż przed świętami uda mi się obsadzić doniczkę.

Moda na białe, więc nam się podoba Tym bardziej teraz jak jest szaro buro biały fajnie rozjaśnia
Anitka 22:02, 28 mar 2018

Kamilko, spaceruje od kilku dni po twoim ogrodzie w wolnym czasie. Podziwiam za ogrom pracy. Stworzyłaś piękny, klimatyczny zakątek, a co najważniejsze taki twój "osobisty". I na dodatek na cudnych zdjęciach go uwieczniasz. Widzę, że tobie też nie straszne wszelakie prace murarsko- brukarskie. Możemy sobie przybić piąteczkę.
Śliczne te bratki w tym białym koszyczku, tak subtelnie wyglądają.
kamila66 07:28, 30 mar 2018

Dubel
kamila66 07:28, 30 mar 2018

Moje pierwsze Dalie: kafka, downham royal i balkonowa inca
kamila66 07:46, 30 mar 2018

Anitka napisał(a)
Kamilko, spaceruje od kilku dni po twoim ogrodzie w wolnym czasie. Podziwiam za ogrom pracy. Stworzyłaś piękny, klimatyczny zakątek, a co najważniejsze taki twój "osobisty". I na dodatek na cudnych zdjęciach go uwieczniasz. Widzę, że tobie też nie straszne wszelakie prace murarsko- brukarskie. Możemy sobie przybić piąteczkę.
Śliczne te bratki w tym białym koszyczku, tak subtelnie wyglądają.

Anitko heh a ja bywam u Ciebie
Jestem zauroczona Twoim ogrodem podzielam Twoją miłość do białych hortensji ogrodowych
zawitka 08:32, 30 mar 2018

Kamila witaj ale się uśmiałam .Twoją modlitwę też teraz będę powtarzą Dzięki może poskutkuje Pozdrawiam chyba już wiosennie :
kitek81 10:26, 30 mar 2018

Fajne dalie, mi najbardziej podoba się ta pierwsza moje kolorki i ja w tym roku kupiłam dalie, też taką pomponową białą i różową
Dominika11 10:37, 30 mar 2018

piekne dalie
mnie tylko denerwowało ich wykopywanie na zimę, ale jako kwiat uroczy
kerii 13:36, 30 mar 2018

Witaj wiosennie )