Gardener27
23:41, 27 lut 2016

Właśnie wróciłem naładowany pozytywną energią choć mocno zmęczony do domu i mogę coś skrobnąć na spokojnie bo w pociągu telefon mi padł
Zdjęć nie robiłem bo wiedziałem że na dziewczyny można liczyć
Chciałbym wszystkim obecnym serdecznie podziękować za mile spędzony czas Stanowczo za krótko było nasze spotkanie i nie z każdym mogłem porozmawiać ale będą ku temu jeszcze okazje
Gardenia jak widzieliście na załączonych fotach była na bogato Każdy znalazł coś dla siebie, wystawcy nie zawiedli W wielu halach prowadzone były wykłady z których można było skorzystać
Mai Popielarskiej nie widziałem więc sorry Łukasz autografu Ci nie załatwiłem
Widok na bazarek z góry bezcenny Byliśmy tam i nie było aż tak źle
Szczególne podziękowania dla Asi i Marty Buziaki dla Was dziewczyny

Upraszam o nie wstawianie zdjęcia na pszczółce, choć siedzenie na niej było bardzo przyjemne
i jeszcze w takim towarzystwie
Zdjęć nie robiłem bo wiedziałem że na dziewczyny można liczyć
Chciałbym wszystkim obecnym serdecznie podziękować za mile spędzony czas Stanowczo za krótko było nasze spotkanie i nie z każdym mogłem porozmawiać ale będą ku temu jeszcze okazje
Gardenia jak widzieliście na załączonych fotach była na bogato Każdy znalazł coś dla siebie, wystawcy nie zawiedli W wielu halach prowadzone były wykłady z których można było skorzystać
Mai Popielarskiej nie widziałem więc sorry Łukasz autografu Ci nie załatwiłem
Widok na bazarek z góry bezcenny Byliśmy tam i nie było aż tak źle

Szczególne podziękowania dla Asi i Marty Buziaki dla Was dziewczyny

Upraszam o nie wstawianie zdjęcia na pszczółce, choć siedzenie na niej było bardzo przyjemne