Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Iwk4 23:33, 29 mar 2016

Przede wszystkim fajnie, że jesteś, bo już myslałąm, ze sobie poszłąś na dobre

Po drugie zdrówka życzę Tobie i domownikom, bo jak go niema - to się nic nie chce

Po trzecie sto lat ...

Po czwarte - zaspokoiłaś mój apetyt na fotki.
Piszesz, ze wpadłaś na chwilkę, a już motylki i bzyczki się złapały na portrety. Sylwia, uwielbiam twoje zdjęcia. Robisz je z tak lekką ręką, z takim polotem.

Buziaki zostawiam
Sylvana 23:35, 29 mar 2016

Dziękuję Iwonko za życzenia i pochwały...nie wiem jak Ty to robisz, że wszędzie jesteś, wszystkim pomagasz i jeszcze u siebie działasz....podziwiam
Iwk4 23:45, 29 mar 2016

Sylwia, jakbyś pisała o sobie. Przecież ty też wszystkim radzisz, a jak się nie ma zdania, to się choć czyta, podgląda i uczy od innych

Lecę spać, bo rano do pracy
Iwk4 23:55, 29 mar 2016

A co masz do posadzenia?
Ja już kulki bukszpanowe posadziłam, przesadziłam żurawki, ID, jutro planuję Irgę.

Czekam jutro na fotki twoich zakupów.

Tak na marginesie: Czyściłam moje trawki i jedne ptasie łapki całe wyszły, jakby korzonki podcięte, albo coś ... Wzięłam do domu, zrobiłam rozsady, niemal wszystkie się przyjęły i na parapecie zaczęły kwitnąć. Trochę za bardzo przyspieszyłam im wegetację. Teraz trzeba czekać chyba do maja z ich wyjściem na dwór
lindsay80 00:07, 30 mar 2016

Niech Was te choróbska omijają!
Piękne fotki, ja wczoraj też próbowałam limonkowego motylka uwiecznić, ale szybszy był
Sylvana 00:22, 30 mar 2016

Iwk4 napisał(a)
A co masz do posadzenia?
Ja już kulki bukszpanowe posadziłam, przesadziłam żurawki, ID, jutro planuję Irgę.

Czekam jutro na fotki twoich zakupów.

Tak na marginesie: Czyściłam moje trawki i jedne ptasie łapki całe wyszły, jakby korzonki podcięte, albo coś ... Wzięłam do domu, zrobiłam rozsady, niemal wszystkie się przyjęły i na parapecie zaczęły kwitnąć. Trochę za bardzo przyspieszyłam im wegetację. Teraz trzeba czekać chyba do maja z ich wyjściem na dwór

Całą listę musiałabym naskrobać .... ale głównie hosty i orliki, a do przesadzenia wiekowy pieris czeka.
Nie miałam już miejsca na sianie i cierpliwości na pikowanie i kupiłam stipę...też stoi w doniczkach.

A Twoje trawki może po trochu hartować?
Już ma być cieplej...tylko jeszcze nocki zimne...przynajmniej u mnie.

PS. posadziłam już ciemierniki....zmieszałam skorupki z ziemią i umościłam im gniazdko jak trzeba....a następnego dnia jakieś licho jednego wykopało....chyba przez te skorupki...nie wiem czy coś z niego będzie.
Sylvana 00:26, 30 mar 2016

lindsay80 napisał(a)
Niech Was te choróbska omijają!
Piękne fotki, ja wczoraj też próbowałam limonkowego motylka uwiecznić, ale szybszy był

Dziękuję.....sama sobie już tego życzę, bo 4 tygodnie już nas trzyma...i zapowiada się następna zaraza...u eMa w pracy ktoś przylazł z półpaścem...już czekam z utęsknieniem....

Zdrówka dla Ciebie i dziękuję za pochwały...limonkowy chyba wiedział, że jestem spragniona jak on wiosny i fotek wiosennych i łaskawie czekał aż się napstrykam może przyleci do Ciebie
AsiaK_Z 06:24, 30 mar 2016

Sylwia, fajnie że już wróciłaś Zdrówka życzę dla całej Twojej Rodzinki no i STO LAT
AsiaK_Z 06:24, 30 mar 2016

A wiosna u Ciebie piękna
Kasya 06:52, 30 mar 2016

O właśnie...ciemiernik do posadzenia
Chyba zaraz pójdę