Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

mikami 13:49, 24 kwi 2016

Pięknie to wszystko wygląda, u mnie prace powoli się toczą mam pytanko co ile sadziłaś seslerie, bo ja myślałam posadzić co 20cm

ewa004 14:17, 24 kwi 2016

kasja83 napisał(a)

.

Pierwsze co mi tu do głowy przyszło to że kulek bym chciała tu więcej
Sylvana 00:27, 25 kwi 2016

Przeoczyłam seteczkę...spóźnione gratki

Ledwo sezon rozpoczęty a Ty już tyle zdziałałaś....
Gdyby nie fundusze to chyba większość z nas miałby busz i przeciskała się do domu wąskimi ścieżynkami...więc może czasem lepiej mieć inne wydatki
kasja83 07:33, 25 kwi 2016

Sylvana napisał(a)
Przeoczyłam seteczkę...spóźnione gratki

Ledwo sezon rozpoczęty a Ty już tyle zdziałałaś....
Gdyby nie fundusze to chyba większość z nas miałby busz i przeciskała się do domu wąskimi ścieżynkami...więc może czasem lepiej mieć inne wydatki

Dzięki-zapewne w tej kwestii masz racjęCo robiłybyśmy w kolejnym sezonie?
kasja83 07:33, 25 kwi 2016

ewa004 napisał(a)

Pierwsze co mi tu do głowy przyszło to że kulek bym chciała tu więcej

Może i będzie??Napewno nie w tym roku
anbu 07:36, 25 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
Ale cóż-wydatki zaplanowane na ten rok dobijają do czerwonej kreski. A mam jeszcze mega domowy wydatek, ciągle urzęduję na starej kuchni przytarganej z mieszkania, pasowałaby nowa. Kto ma nową kuchnię to wie jaki to wydatek. Pasowałaby więc przekręcić kurek dla ogrodu, a z drugiej zaś strony wiem, że tutaj na efekt się czeka. No jest to temat pod rozwagę.

Katarina nowa kuchnia też potrzebna a zapewne sprawi Ci wiele radochy My też chyba z rok mieszkaliśmy ze starą przytarganą z mieszkania
Ludwika 08:23, 25 kwi 2016

Duuużo roboty! Ale już jest fajnie a co dopiero jak te maleństwa podrosną Bardzo podoba mi się takie ułożenie płyt w ścieżce (w sensie takie przesunięte). Trochę inaczej niż standardowo ale nieprzekombinowanie. Może kiedyś wykorzystam taki pomysł u siebie...
iwka 09:02, 25 kwi 2016

Mi się wydaje, że z tymi kuchniami to trochę przesadzają, rok temu siostra wprowadzała się do domu, robiła sobie całą w zabudowie, nie jest jakaś duża ale zapłaciła kilkanaście tysięcy, teraz brat robił wycenę jeszcze więcej Masakra jakaś z tymi cenami
Dominika11 09:06, 25 kwi 2016

nawet nie mówcie - bo ja też na etapie wyceny kuchni - to jakiś kosmos normalnie - jak mi babka podała cenę za same szafki, bez dodatków typu kosze czy organizery - to zapytałam się czy to już ze sprzetem mi policzyła - powiedziała, że nie to ja czy te meble sa ze złota - popatrzyła na mnie jak na kretynkę
Kawa 09:56, 25 kwi 2016

machamm
zimno i leje i śnieg czasami prószy
ehhhhh