Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 10:43, 25 kwi 2016

iwka napisał(a)
Mi się wydaje, że z tymi kuchniami to trochę przesadzają, rok temu siostra wprowadzała się do domu, robiła sobie całą w zabudowie, nie jest jakaś duża ale zapłaciła kilkanaście tysięcy, teraz brat robił wycenę jeszcze więcej Masakra jakaś z tymi cenami

Przesadzają, przesadzają-na moją mam jedną wycenę-kuchnia w literę L plus wyspa-bez sprzętu 15 tys. ze sprzętem-to jak nic ponad 20tys. masakra:-/
kasja83 10:45, 25 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
nawet nie mówcie - bo ja też na etapie wyceny kuchni - to jakiś kosmos normalnie - jak mi babka podała cenę za same szafki, bez dodatków typu kosze czy organizery - to zapytałam się czy to już ze sprzetem mi policzyła - powiedziała, że nie to ja czy te meble sa ze złota - popatrzyła na mnie jak na kretynkę

Dominiko jest tak-bardzo się cenią jeśli chodzi o kuchnie. Nie ma co-przeginają!
nawigatorka 12:40, 25 kwi 2016

Moja kuchnia tez tania nie byla.ale ze wzgledu na materialy i rozmiar bo to cala "mebloscianka" i troche.choc wewnatrz codow nie mam.ale co jak co ale jestem z niej tak zadowolona ze nie zaluje.
A ze jeszcze robil mi ja cudowtworca jesli chodzi o kuchnie,mistrz w swoim fachu to tym bardziej milo sie ja projektowalo.
Dominika11 12:45, 25 kwi 2016

kasja83 napisał(a)

Przesadzają, przesadzają-na moją mam jedną wycenę-kuchnia w literę L plus wyspa-bez sprzętu 15 tys. ze sprzętem-to jak nic ponad 20tys. masakra:-/
mi bez sprzetu wycenili na 25-30 tys - byłam w szoku
ag_zie 13:02, 25 kwi 2016

Kasiu kawał roboty!
A z kuchnią to współczuję koszty spore. U mnie z kuchnią to luzik był bo stolarza mam w rodzinie i kosmiczne ceny mnie ominęły
Dominika11 13:03, 25 kwi 2016

ag_zie napisał(a)
Kasiu kawał roboty!
A z kuchnią to współczuję koszty spore. U mnie z kuchnią to luzik był bo stolarza mam w rodzinie i kosmiczne ceny mnie ominęły
szczęściara
malkul 13:23, 25 kwi 2016

WOW uwielbiam tu zagladać bo tu sie dzieje w takim tempie jak by stadu strusi pędziwiatrów to robiło

widac że praca sie posuwa do przodu jak ta lala. będzie pieknie jak to porosnie

i składam na twe rece wielkie gratulację za tempo prac!!!
Brawo dla was.
AgataP 14:13, 25 kwi 2016

Moją kuchnię też robił stolarz, kilka rzeczy spaprał ale trudno się mówi, czasu nie cofnę. Robił jeszcze szafki do łazienki, wc, i szafy do dzieciaków. zapłaciłam około 15 tys.. bo blaty dębowe do kuchni sama kupiłam i teakowe do łazienki też sama, no i sprzęt też sama... wiem jakie są ceny, dlatego ja nawet kostki nie kładę, bo ponad 250 m2 zjadłoby mnie z kopytami. Będzie kliniec i liczę że się u mnie wpasuje w otoczenie
Kuba 14:27, 25 kwi 2016

iwka napisał(a)
Mi się wydaje, że z tymi kuchniami to trochę przesadzają, rok temu siostra wprowadzała się do domu, robiła sobie całą w zabudowie, nie jest jakaś duża ale zapłaciła kilkanaście tysięcy, teraz brat robił wycenę jeszcze więcej Masakra jakaś z tymi cenami

Kilkanaście tysięcy za kuchnię to i tak nieźle, teraz często sięgają kilkudziesięciu tysięcy ja 5 lat temu wybrałam taniego stolarza i teraz mi się kuchnia rozsypuje w oczach, będę musiała robić jeszcze raz
Dominika11 14:33, 25 kwi 2016

Kuba napisał(a)

Kilkanaście tysięcy za kuchnię to i tak nieźle, teraz często sięgają kilkudziesięciu tysięcy
dokładnie - cenią się wszyscy