Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

AgataP 17:56, 27 kwi 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Brr. jak na razie przy kominku, ale wszystko zdarzyć się może, najlepsze są niespodzianki

kurcze taki zmarzlak jesteś? u nas ogrzewanie odpala się na 1 h po południu, wyjątek pokoje dzieciaków... ale masz racje na roboty ogrodowe za zimno, nie przyjemnie cieknie z nieba brrr
ZieloneWrota 18:26, 27 kwi 2016

Nie fajnie że zimno, ale o deszcz to powiem szczerze że się modliłam moja trawa w końcu wykiełkuje, bo już mam dość tego piasku. W międzyczasie udało się przesadzić mini hortki które były w silnym słońcu i coś było nie tak z nimi. U mnie ogrzewanie już wyłączone więc kominek został uwielbiam takie ciepełko.
kasja83 20:16, 27 kwi 2016

anna_t napisał(a)
hejka jakie plany na majówkę ogrodowo czy grilowo?

prędzej Aniu ogrodowo, jeszcze kupa roboty z ziemią. Temperatury i tak takie, że przy grillu siedziałabym za karęTyle, że do teatru do Krakowa się wybieramy w sobotę, więc będzie kęs kultury
kasja83 20:17, 27 kwi 2016

anbu napisał(a)
Ciesz się, że Ci deszcz pada przynajmniej podleje to co zasadziliście
oby nie podlewało przez okrągły tydzień
kasja83 20:19, 27 kwi 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Nie fajnie że zimno, ale o deszcz to powiem szczerze że się modliłam moja trawa w końcu wykiełkuje, bo już mam dość tego piasku. W międzyczasie udało się przesadzić mini hortki które były w silnym słońcu i coś było nie tak z nimi. U mnie ogrzewanie już wyłączone więc kominek został uwielbiam takie ciepełko.

masz rację -kominkowe ciepełko najlepsze i jeszcze ciepłe skarpety do tego:')
kasja83 20:21, 27 kwi 2016

AgataP napisał(a)

kurcze taki zmarzlak jesteś? u nas ogrzewanie odpala się na 1 h po południu, wyjątek pokoje dzieciaków... ale masz racje na roboty ogrodowe za zimno, nie przyjemnie cieknie z nieba brrr

Agata jest tak nieprzyjemnie, że naprawdę roboty ogrodowe to nie dla mnie. Jeszcze młodszy syn mi się rozchorował, więc ani zabrać dzieciaki towarzyszące na dwór, ani zostawić je same w domu, bo jeszcze za małe.
nawigatorka 20:26, 27 kwi 2016

To ile u Was stopni.u mnie dzis po poludniu bylo 7 i wiatr i pracowalo sie super a dzieciaki jakie wybawione w taka pogode
kasja83 20:30, 27 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
To ile u Was stopni.u mnie dzis po poludniu bylo 7 i wiatr i pracowalo sie super a dzieciaki jakie wybawione w taka pogode
u nas cały dzień pada, a młodszy syn chory, więc przymusowe siedzenie w domuile było stopni? Chyba gdzieś ok. 10, ale przy takim rzęsistym deszczu i tak nie sposób równać ziemi.
anna_t 20:36, 27 kwi 2016

kasja83 napisał(a)

prędzej Aniu ogrodowo, jeszcze kupa roboty z ziemią. Temperatury i tak takie, że przy grillu siedziałabym za karęTyle, że do teatru do Krakowa się wybieramy w sobotę, więc będzie kęs kultury

u mnie ma niby nie padać ale kto to wie jak będzie
my pewnie w dzień ogrodowo a wieczorem grillowo
Kawa 08:24, 28 kwi 2016

u mnie lało jak z cebra a wieczorem sypał śnieg ....