Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 10:57, 16 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
Co jak co ale kuchnie swoją trzeba lubic.ją lubię i taki stan polecam

Się zgodzę Asiu. A tu jeszcze doskwiera mi totalny brak miejsca na wszystko.
kasja83 10:58, 16 sie 2016

dominika_ napisał(a)
Widzę, że gambiony pokończone, busz ogarnięty, teraz czas na nasadzenia

A Dominiko choć serce rwie się-nic już nie sadzę w tym sezonie-ogarniam jeszcze kuwetę wokół tarasu.
kasja83 11:00, 16 sie 2016

AgataP napisał(a)

NO to poleciałaś z tematem, czemu ściany przestawiasz? Sama zaprojektowałaś kuchnię czy dajesz wykazać się firmie ?

Ściany przestawiasz to może zbyt przerażająco brzmi-jedną ściankę szer. 60cm muszę zburzyć. Generalnie narysuje mi kuchnię stolarz-zobaczę sobie na papierze to co mam w głowie,ale oczywiście sama wymyslałamNie jest to zaś jakiś szokujący wynalazek-bardzo klasyczna biała z drewnianym blatem. Z fikuśnych rzeczy-będę miała szafę niczym w Opowieściach z Narni, że za szafą będzie schowana spiżarka.
Kuba 11:21, 16 sie 2016

Czyli się zapowiadają kuchenne rewolucje
Pokaż coś z prac Małego Picassa
kasja83 11:25, 16 sie 2016

Kuba napisał(a)
Czyli się zapowiadają kuchenne rewolucje
Pokaż coś z prac Małego Picassa

Hahah-jak będę mieć projekt to wrzucę-czekam jeszcze z podpisaniem umowy na info od chłopka, który ma zabudowę zrobić itd.-bo nie wiem jak on z czasem stoi-ale to i tak temat rozwinie się wiosna 2017,bo takie terminy na kuchnie
Mixtoorka 12:48, 16 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Justynka obecnej kuchni dolega to, że jest starym badziewem (żeby nie robić antyreklamy-z popularnej sieciówki-choć nie mam żalu o jakość, bo służy mi dzielnie 10 lat i w sumie za marnego tysiaka niczego więcej nie mogę oczekiwać) który ma kolor lisi-rudy zwany górnolotnie gruszą "jakąśtam". Ponadto w żaden sposób nie wpisuje się ona w moją loftowo-vintage-nowoczesną estetykę, nie zaspakaja moich potrzeb funkcjonalnych i wreszcie... kcem coś takiego, żeby aż chciało się gotować

O jakbyś o mnie pisała
gierczusia 17:47, 16 sie 2016

Cześć Elzo z afrykańskiego buszu..i to z niewypełnionym gabionem...upppsss..psieplasiam już z wypełnionym

Uśmiałam się fantastycznie .. booo.. to moja ksywka dziecieca podobne imię , no i wtedy to puszczali tak więc kcem zapasy w kisielu o to komu będzie można tej ksywki używać

A tak na poważnie wykuszowa już jest cudna , a co dopiero będzie potem ?? ajjjjjjj

Buziole
malgorzata_s... 22:24, 16 sie 2016

Prace postępują i plany remontowo kuchenne doczytałamKlimta lubisz? To jak EwaW Wiedniu pobiegła na jego wystawę
Iwk4 22:28, 16 sie 2016

kasja83 napisał(a)

A Dominiko choć serce rwie się-nic już nie sadzę w tym sezonie-ogarniam jeszcze kuwetę wokół tarasu.

Ja już przez ten ziomb zastanawiam się, czy sadzić, tzn. przesadzić. Chyba wiosną to uczynię.

kasja83 07:27, 17 sie 2016

Mixtoorka napisał(a)

O jakbyś o mnie pisała

Prowizorki zawsze trwają najdłużej