Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 07:28, 17 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Cześć Elzo z afrykańskiego buszu..i to z niewypełnionym gabionem...upppsss..psieplasiam już z wypełnionym

Uśmiałam się fantastycznie .. booo.. to moja ksywka dziecieca podobne imię , no i wtedy to puszczali tak więc kcem zapasy w kisielu o to komu będzie można tej ksywki używać

A tak na poważnie wykuszowa już jest cudna , a co dopiero będzie potem ?? ajjjjjjj

Buziole

Zapasy w kisielu mówisz???Tylko wiesz Elu-ja waga ciężka-to nie wiem czy się piszesz
Za komplement dziękuję-już się nie mogę doczekać przyszłego sezonu
kasja83 07:31, 17 sie 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Prace postępują i plany remontowo kuchenne doczytałamKlimta lubisz? To jak EwaW Wiedniu pobiegła na jego wystawę

Gosiu kuchenne w planach
Klimta lubię-choć nie jest to miłość szalona jakaś-bardzo trafia do mnie jego estetyka-choć można by rzec, że Klimt się przejadł jakiś czas temu-bo masowo robiono z jego dziełami kubki, kolczyki, serwetki itd.A szkoda-bo nie lubię masówek
Jakaś to nasz Ewa lubi Klimta?
kasja83 07:32, 17 sie 2016

Iwk4 napisał(a)

Ja już przez ten ziomb zastanawiam się, czy sadzić, tzn. przesadzić. Chyba wiosną to uczynię.

No Iwonka lato nie rozpieszcza w tym roku-dziś też zimno.Wczoraj nie zdążyłam skosić trawy-dziś popaduje-pewnie znów przez parę dni nic z tego nie wyjdzie:-/
AgataP 20:24, 17 sie 2016

No to kolory jak u mnie - biała kuchnia, blat dębowy
a co do pogody to racja - nie za bardzo nas rozpieszczała w tym roku, z basenu nawet za dużo dzieciaki nie skorzystały...
kasja83 08:46, 18 sie 2016

AgataP napisał(a)
No to kolory jak u mnie - biała kuchnia, blat dębowy
a co do pogody to racja - nie za bardzo nas rozpieszczała w tym roku, z basenu nawet za dużo dzieciaki nie skorzystały...

Byś się babo pochwaliła kuchnią-chociaż na privA blat masz taki dębowy-dębowy-czy udawany??Mam mieszane uczucia do blatu stricte z drewna-nawet nie kwestia cena do mnie przemawia,ale tego, że trzeba uważać z wrzątkiem i nożami. A wiesz...u mnie Dom Latających sztyletów
nawigatorka 08:50, 18 sie 2016

Dom latających sztyletow; to Ty ninja je es?
Też mam Biała kuchnie ale bez dębu.drewno na kazdym kroku mnie zawodzi
kasja83 08:53, 18 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
Dom latających sztyletow; to Ty ninja je es?
Też mam Biała kuchnie ale bez dębu.drewno na kazdym kroku mnie zawodzi

Widzisz Asia-ja mam dębowy piękny stół, który kocham niezmiernie.Wiem, ze taki urok drewna i płytą nie oszukasz-ale widać na nim ślady użytkowania.Dlatego mam zamiar w kuchni iść w oszukane blaty,bo nie mam zamiaru terroryzować syna, który smaruje chleb Nutellą (lokowanie produktu, żeby uważał,bo mi blat pociacha.
Mixtoorka 09:46, 18 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Prowizorki zawsze trwają najdłużej

Los na mnie wymusza zmiany na lepsze, ale ciężko mi idzie planowanie Tak jak z ogródkiem, ale powolutku i docieram do końca ;D
anbu 09:53, 18 sie 2016

Kaska - Gaduło a pokaż no jakieś pismo obrazkowe Dawno nic nie było a na pewno wszystko porosło
Buziaki
iwka 10:10, 18 sie 2016

jestem zaaa