Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 20:11, 15 wrz 2016

iwka napisał(a)

1. Pokaż chłopka
2. Jak Ci się chce to możesz ściąć, albo zostawić może się wysieją
3. Ja pryskałam mniszkiem dwumiesięczną trawę, taką po 4-5 koszeniach, nic się nie stało

AD.1. Chłopek zwiał!Dziś wstawili tylko słupy-muszą sobie trochę poczekać, aż beton wyschnie. Prowizorkę mamy pierwsza klasa.Sfocę-jak telefon będzie łaskaw zrobić zdjęcie-a ostatnio niezawsze jest łaska-dlatego wymieniam na nowy model

AD.2. To zetnę.
AD.3. Wysłałam już chłopa po Mniszka do sklepu-no zrobić coś muszę,bo mnie chasty zjedzą z kopytami.
kasja83 20:12, 15 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
Scinaj.uruchomisz w ten sposób jeszcze nie kwitnące pąki

Że drugie tłoczenie?
Konieczki 20:19, 15 wrz 2016

Pionowe słupy ważna rzecz...
Krakus 23:16, 15 wrz 2016

Konieczki napisał(a)

u chłopów na pewno
Dominika11 07:17, 16 wrz 2016

Wiesz Kasju jak patrzę na Twój dom na pierwszej fotce to jest bardzo podobny do mojego - tylko Twój już wygląda bajecznie, a mojemu jeszcze daleko - jaki macie kolor elewacji ???
kasja83 07:33, 16 wrz 2016

Konieczki napisał(a)

kasja83 07:34, 16 wrz 2016

Krakus napisał(a)

u chłopów na pewno

Powiedział,co wiedział Pion trzeba trzymać
kasja83 07:36, 16 wrz 2016

Dominika11 napisał(a)
Wiesz Kasju jak patrzę na Twój dom na pierwszej fotce to jest bardzo podobny do mojego - tylko Twój już wygląda bajecznie, a mojemu jeszcze daleko - jaki macie kolor elewacji ???

No dzięki Dominiko-ja na swój dom patrzę już raczej jako do przebudowyAle fakt-z elewacji jestem zadowolona. To są napewno tynki Kabe-muszę poszperać za kolorami. Ja sama wyszukałam te odcienie na domku z sąsiedniej miejscowości-bardzo nie lubię szarego-siwego-takiego zimnego wpadającego w niebieski. Tą są takie szare-ciepłe-a jak gość w markecie podawał mi pigmenty-to jednym ze składowych był żółtySprawdzę-odskrobię u Ciebie, ok?
kasja83 07:38, 16 wrz 2016

Wychodząc rano do pracy-sfociłam szybciutko prowizoreczkę. Póki co nie wjeżdzamy autami na plac-ponoć będzie to stan do wtorku w przyszłym tygodniu. Najważniejsze, że dziczyzna nie pcha się na posesję. Dziadek dąb powoli robi się jesienny-uwielbiam to!
Dominika11 07:49, 16 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

No dzięki Dominiko-ja na swój dom patrzę już raczej jako do przebudowyAle fakt-z elewacji jestem zadowolona. To są napewno tynki Kabe-muszę poszperać za kolorami. Ja sama wyszukałam te odcienie na domku z sąsiedniej miejscowości-bardzo nie lubię szarego-siwego-takiego zimnego wpadającego w niebieski. Tą są takie szare-ciepłe-a jak gość w markecie podawał mi pigmenty-to jednym ze składowych był żółtySprawdzę-odskrobię u Ciebie, ok?
okey, super napisz mi na priva